sonforum.org

Anasayfa Facebook Bugünki Mesajlar Forumları Okundu Kabul Et
Geri git   sonforum.org > GÜNCEL HABERLER - SİYASET > Türkiye ve Dünyadan Haberler
Kayıt ol Google Üye Listesi Market Girişi


Türkiye ve Dünyadan Haberler Son dakika haberler ve son gelişmeler burada .

Yeni Konu aç  Cevapla
Seçenekler Stil
Okunmamış 08-23-2008, 19:33   #1
Kullanıcı Adı
kayısıkentli
dikkat Bombanın hedefi Gül müydü?






Karacaahmet Mezarlığı içerisindeki şüpheli paketten patlayıcı çıktı. Cumhurbaşkanı Gül'ün dün orada olması akıllara bu soruyu getirdi.


Gelen bir ihbar üzerine Üsküdar - Kadıköy yolunda Karacaahmet mezarlığı mevkiinde bulunan şüpheli paket yol kapattı. Bomba uzmanları tarafından başlatılan bomba imha çalışması yüzünden Kadıköy - Üsküdar yolu trafiğe kapatıldı.

Polis Karacaahmet mezarlığında bulunan ziyaretçileri mezarlıktan çıkardı. Bomba imha ekipleri bulunan bombanın patlayıcı düzeneğini fünye ile imha etti.

PAKETTEN PATLAYICI ÇIKTI

Karacaahmet Mezarlığı içerisinde uzman ekiplerce fünye ile etkisiz hale getirilen şüpheli paketten patlayıcı çıktı. Mezarlık görevlileri, mezarlığın Nuhkuyusu Caddesi üzerindeki otobüs durağının hemen arkasındaki bölümünde, beze sarılı şüpheli cisim fark etti.

Olay yerine gelen uzman ekipler tarafından alınan güvenlik önlemleri sonrası, şüpheli cisim fünye ile patlatıldı. Yapılan inceleme sonucu, beze sarılı kavanoz içerisinde, ''zaman ayarlı, parça tesirli ve elektrik ateşlemeli'' patlayıcı bulunduğu tespit edildi. Güvenlik önlemleri çerçevesinde cadde bir süre trafiğe kapatıldı. Bombalı pakete fünye yerleştiren bomba imha ekipleri, patlayıcıyı fünye ile etkisiz hale getirdi.

HEDEF ABDULLAH GÜL MÜYDÜ?

Cumhurbaşkanı Abdullah Gül'ün vefat eden dün dünürü Abdullah Sarımermer'in cenazesini defni sırasında Karacaahmet mezarlığında bulunmuştu. İkindi namazında Marmara Üniversitesi Vakfı camiisine giden Gül ardından da Karacaahmet mezarlığına giderek defin sırasında hazır bulunmuştu. Bomba imha ekiplerinin imha ettiği bombanın parça tesirli ve uzaktan kumandalı olması bombanın hedefinin Abdullah Gül olduğunu akla getirdi. Olayla ilgili olarak bombayı koyan şahıslarla ilgili çalışma başlatıldı.

http://www.internethaber.com/news_de...erstitial=true
kayısıkentli isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Sonforum'un önerileri

Cevapla


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Yeni Mesaj yazma yetkiniz aktif değil dir.
Mesajlara Cevap verme yetkiniz aktif değil dir.
Eklenti ekleme yetkiniz aktif değil dir.
Kendi Mesajınızı değiştirme yetkiniz aktif değil dir.

Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-KodlarıKapalı


Saat: 21:15


lisanslı Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2022, Jelsoft Enterprises Ltd.
Forum SEO by Zoints
SonForum.org 2007-2025

2007-2025 © SonForum lisanslı bir markadır tüm içerik hakları saklıdır ve izinsiz kopyalanamaz, dağıtılamaz.

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir.
5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, şikayetlerinizi ve görüşlerinizi " İletişim " kısmından bize gönderirseniz, gerekli işlemler yapılacaktır.



Bulut Sunucu Hosting ve Alan adı