|
Şiirler ve Yazılar Beğendiğimiz yada yazdığımız şiir ve yazıları burada paylaşabiliriz. |
Seçenekler | Stil |
11-07-2008, 18:04 | #1 |
Bırak Artık Peşimi
Bırak Artık Peşimi Yeter artık hayırsız Bırak artık peşimi. Hala ne umuyorsun benden. Ne bıraktın ki alacak, Sağlam ne kaldı ki kıracak. Viraneye döndüm sayende Alçak! .. Bırak artık peşimi… Arama, ulaşamazsın, Adresimi de değiştirdim Bulamazsın. Artık kapımı çalamayacak, Rahatsızda edemeyeceksin. İz sürme boşuna Bin adım gitsen de Bir adım yaklaşamazsın. Bırak artık peşimi… Neden anlamıyorsun, Yoksa anlamak mı istemiyorsun? Artık bin kalbim olsada Birinde bile sana yer yok. Bırak artık peşimi… Sen kredi kartı mağduru da değilsin. Kimse sana bir şey yapmadı, Sen kendi kendine yaptın. Kendi kredini tükettin, Kredin tabana vurdu. Bırak artık peşimi… Artık ne eski maziyi hatırla, Nede mektupları karıştırıp İpucu ara. Sakın ha! .. Son umut kırıntılarıyla Yeni bir şeyler karalama. Beni sende bitirmesende Sen bende çoktan bittin. Seni yazdığın o mektuplarınla Mezara gömdüm. Bırak artık peşimi… Yarattığın enkazı temizleyip Yıktıklarını onaracağım. Ne bir yerde parmak izin Nede bir köşede yırtık resmin Hiç biri olmayacak Hiç izi kalmayacak. Hayallerime bile giremeyeceksin, Biteceksin… Bırak artık peşimi… Bırakta sensizliğin Keyfini süreyim. Gözyaşlarından uzak Şarkılar söyleyeyim… alıntı |
|
|
|
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|