|
Şiirler ve Yazılar Beğendiğimiz yada yazdığımız şiir ve yazıları burada paylaşabiliriz. |
Seçenekler | Stil |
07-12-2008, 11:30 | #1 |
Bilmiyorum
Bilmiyorum
Bazen kendimi tanımaz oluyorum Yüreğimde fırtınalar kopuyor bilmiyorum Bir volkan gibi püskürtmek içimi İçimde ki alevleri, Etrafıma zarar vermek umurumda olmazcasına Doluyorum Gülmeyi unuttuğum o günleri Duygu tsunamilerinin tahrip ettiği gönül kıyılarımda Sahilde kendi kendime konuşmalarım Üzerimde insanların Bana bir deliymişim gibi bakışları Unutmuyorum Kafayı dağıtmak uğruna Alkol ile dostluğum Karanlık dan aydınlığa Beyoğlu gecelerinde Beni bana düşüren Bir kaşarozun sakızı olmuş dilinde Sevda dolu yüreğim Saklı acizliğim Aşk a aç düşüncelerimde Unutamıyorum Kapatsam gözlerimi ruhum görüyor Beynimde ki çatışmalar, Damarlarımda kan sataşmaları Ruh ile bedenin atışmaları Hayatımda ki anlamsızlıklar Nedenini Bilmiyorum Her gün farkında olmadan öldürdüğüm bu beni Nedir ruhumun bilmem küsme nedeni Soru işaretlerinde epilepsi nöbetleri Beyin salyalarım, Ben ve benin yorgun bedeni Bir sihir eşliğinde Geldiğim sıyırmanın eşiğinde Bir asa hülyası geleceğinden evvelde Daha beşiğinde Dengesizmiyim Şizofren düşlerim Halüsinasyonmu bildiğim bilmediklerim Maneviyatı düşündükçe,çöküş sürecime Hız kazandıran gaz pedalım Kurudumu meyve veren o tohum Küstürüldümü yaşama tutunduğum dalım Virajı alamamak mı almak mı Gördüklerimi unutmaya çalışıp Herşeye yeni baştan alışıp Bir ama gibi Korkularımla rüyaya dalmak mı Hangisi gerçek,hangisi yanlış,hangisi doğru Bilmiyorum, İsteklerim İçimde ki çocuk Dünya bir Pazar İçeriği oyuncaklar Sulugözlüyüm Arızalı birimiyim Bir okyanusu ikiye yarıp sevgi yürekli insanları Peşim sıra götürmek istesem geçebilirmiyim, Ya da bir örümcekden ağ örmesini Bir sihirle kötülere karşı İyilerin tarafını örtmesini İsteyebilirmiyim İsteklerim, Mucizeler Bozulmuş alemde sağlığı arayan ruhum Bir paronaya vakası Kağıda dökülür dizeler Ben ve ben,biz bizeler İstesemde silemiyorum İstemiyorum,silmiyorum Ben benim fakat,ben, beni halen bilmiyorum. |
|
|
|
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|