![]() |
|
Komik Yazılar,Fıkralar ve Hikayeler Komik yazıları burada paylaşabiliriz |
|
Seçenekler | Stil |
![]() |
#1 |
![]() bilgisayar kapanıyor
-------------------------------------------------------------------------------- Bilgisayar Kapanıyor * oturumunuz süresince bir hatamız olduysa affola. şimdi bilgisayarınızı kapatabilirsiniz. bill gates iyi günler diler. nereye isterseniz oraya! * kah güldük kah eğlendik, yeri geldi üzüldük, ağladık, kızdık... ancak her güzel şey gibi bu oturumun da sonuna geldik... yeni bir oturumda görüşmek üzere, microsoftla kalın... * gidiyorsun ama ya dönemezsen? hadi hakkını helal et, * windows kapatılıyor bu katliama sessiz kalmayın! her gün dünyada on binlerce windows kapatılıyor.. bunların yarısından çoğu orjinal bile değil... bırakın windowslar açık kalsın... * bu aksam da bize ayrilan surenin sonuna geldik... yarın gene ayni saatte bulusmak umidiyle esen kalin!... brovaoooo * "kapatiyosun ha? tamam kapat bakalim ama bir sonraki oturumda bazi seyler biraktigin gibi olmayabilir.." * bu kadar.. dağılabilirsiniz... * beni böyle istediğin gibi kullanıp sonra kapatamazsın asıl ben seni kapatıyorum * bugünü de kazasız belasız atlattın * verdiğimiz rahatsızlıktan ötürü özür dileriz * bilgisayarı gerçekten kapatmak istediğinize emin misiniz? belki güç tasarrufu moduna alsanız daha iyi olur. yarım saat sonra yine açmak isterseniz hiç olmazsa beni uğraştırmamış olursunuz... * "yedeklemişsindir inşallah.. hayır bi dahaki açılışta ben aynı ben olmayabilirim de o bakımdan.. eheh" * niye kapatıyosun?? daha karpuz keseceedik! * bana biraz daha fazla ilgi göster ve dinlenmeme izin ver. * her kapanan pencerenin ardindan bir yenisi acilir... yav yoksa pencere degil de kapi miydi? aman be her neyse ben gidiyorum. * müsadenle kaçıyorum, sahip. * tekrar bekleriz efendim.. * "boşver sanal ortamı,yeşile ver kendini" * bunu saymayız yine bekleriz. * 26 saat online kalmayı başararak bugüne kadarki en büyük eforunu sarf ettin.. afferim böyle bilgisayarla uğraşmaya devam edersen evde kalacaksın.. giyin,makyaj yap ve dışarı çık!!!!! (badanalı güzel ) * bi daha acılırsam çok beklersin açılmam... * e bana müsade artık.. |
|
![]() |
![]() |
|
|
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|