|
Şiirler ve Yazılar Beğendiğimiz yada yazdığımız şiir ve yazıları burada paylaşabiliriz. |
Seçenekler | Stil |
05-31-2008, 13:02 | #1 |
Ben giderken Fazlasını Bıraktım...
Ben giderken Fazlasını Bıraktım... Beni gözlerimin derinliğiyle hatırla bunlar sana yazılan son satırlar... Farzet ki bir fırtınaydım sokaklarında sessizce geldim geçtim hayatından. Yada bir yağmur oldum yavaş yavaş akan ıssız sokağında.. Yorgun bedenimle koşarak geldiğim yüreğinden ağır ağır gidiyorum uzaklara. Beni bensizliğimle hatırla bunlar sana yazılan son satırlar... Sayfalarca mektup bıraktım sana... şiirler yazdım her gece çoğunu okutmadım.. Sakladım günahını sevabını içimde sessizce gittim... Beni ıssız gecelerde hatırla bunlar sana yazılan son satırlar… Sana yaşanmış tüketilmemiş tonla geceler bıraktım Sana en sessiz kahkahalar bıraktım içimde... Gülüşlerimi,iç çekişlerimi sevdalarımı ve son sesimi bıraktım. En güzel sözcükler okuyarak bırakıyorum sana gözlerine baka baka... Söylenmemiş cümlelerimi sakladım ıssız gecelerinin en derin köşelerine. Vedalar bıraktım dudaklarında... Beni yokolmuş bir sevdada hatırla bunlar sana yazılan son satırlar... Kaybedilen zamanların yaşandığı anlamsız kelimeleri bıraktım sana sahil köşelerine. Bir vedanın ardına yazılabilecek en agır kelimeleri yazdım sana tüm hücrelerimde. Penceremin kenarındaki mutsuz bekleyişleri içimde hapsettiğim senliğinde Sana olan hayallerimi ardıma hiç bakmadan avucuna bırakarak baktım gözlerine... Kaybolup gittim uzaklara. Bir hayal oldum artık senin için.. Sen uyandın ve ben coktan gittim.... |
|
|
|
06-01-2008, 13:13 | #2 |
"Farzet ki bir fırtınaydım sokaklarında sessizce geldim geçtim hayatından"
sevdim bunu saolasın |
|
Konuyu Toplam 2 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 2 Misafir) | |
|
|