![]() |
|
Komik Yazılar,Fıkralar ve Hikayeler Komik yazıları burada paylaşabiliriz |
![]() ![]() |
Seçenekler | Stil |
![]() |
#1 |
![]() Bana seninle evlenmem için bir neden söyle?
-Banka cüzdanım. -Bana seninle evlenmem için bir neden söyle? -Benimle evlenmezsen evde kalacan. -Bana seninle evlenmem için bir neden söyle? -yat,kat,jeep -Bana seninle evlenmem için bir neden söyle? -Ben seninle evlenmek mi istiyorum. -Bana seninle evlenmem için bir neden söyle? -Evlenmezsen banlarım. -Bana seninle evlenmem için bir neden söyle? -Git bi aynaya bak. -Bana seninle evlenmem için bir neden söyle? -Salak biz zaten 10 yıllık evliyiz. -ozaman senden boşanmamam için bi nedensöyle. -Bana seninle evlenmem için bir neden söyle? -Ya sırf bi neden bulamadım diye 15 yıldır nişanlıyız. -Nedensiz olmaz. Neden? -Bana seninle evlenmem için bir neden söyle? -Eğer sen evlenmezsen en yakın arkadaşın neclayla evlenecem. -Yıldırım nikahı yapalım. -Bana seninle evlenmem için bir neden söyle? -Dün gece. -Aman tanrım dün geceyi unutmuştum. Pislikk. -Bana seninle evlenmem için bir neden söyle? -selami bu soruyu benim sana sormam gerekiyoo. -Ben neden soramıyorum yaa. -Bana seninle evlenmem için bir neden söyle? -zıçtırtma lan nedenine. -tamam mustafa sinirlenme. -Bana seninle evlenmem için bir neden söyle? -Evlenirsem dop oliyiim. -Bana seninle evlenmem için bir neden söyle? -seni seviyorum. -Yalan söyle demedim neden söyle dedim. -Dur bi düşüneyim ozaman. -Bana seninle evlenmem için bir neden söyle? -Sayısal loto bana çıktı. -Neden daha önce söylemiyosun |
|
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
#2 |
![]() Eyvallah
![]() |
|
![]() |
![]() |