![]() |
|
Komik Yazılar,Fıkralar ve Hikayeler Komik yazıları burada paylaşabiliriz |
![]() ![]() |
Seçenekler | Stil |
![]() |
#1 |
![]() *kimden izin aldın?
*bu evde yaşadığın sürece benim kurallarıma uymak zorundasın *ne parası? git çalış eşşek kadar adam oldun ben mi bakıcam sana? *ben senin ya$indayken .... ile ba$layan 3546 cümle *-bu saatler evde ailecek olabildiğimiz saatler, arkadaşlarınıza söyleyin bu saatlerde telefon etmesinler *ben bütün gün sizin için çalışıp yoruluyorum, akşam ölmüş bi halde eve geliyorum bi masa hazırlanmamış *sofrada konuşulmaz *bu ne laubaliyet? ben senden bilmemkaç yaş büyüğüm * evde ve işyerinde sigara içme kardeşlerine kötü örnek oluyosun *18 yaşından sonra ne halt ederseniz edin ama 18 yaşına kadar ben ne dersem onu yapmak zorundasınız * telefon hayat hikayesi anlatmak için değil, önemli bişey varsa konuşur kapatırsınız *suyu az aç, ışıkları söndür, bedava diil onlar *o internete o kadar tutkuyla bağlısın ki gözünün önünde top patlasa umrumda olmaz *bu yaşa kadar size ben baktım, artık siz bana bakıcaksınız *bu saatte nerden geliyosan buyur oraya git * odandaki telefonun faturasını ve yaptığın bütün şahsi harcamaları sen ödiyceksin *bir aile birliğimiz yok ki...kimkime dumduma, gelen odasına çekiliyor, eve saat kaçta dönüldüğü de belli değil * hava kararmadan evde olunucak * ben seni istemedim, seni anan doğurdu *o kadar nankörsünüz ki, bu yaşa kadar size bakan, okutan büyüten insana bile karşılık verebiliyorsunuz * sizin kendinizden başka hiçbişeyle ilginiz yok ki, varsa yoksa ben ben ben, böylesi bencillik nerde görülmüş? bi kere de baba nasılsın bi ihtiyacın var mı diye sorar insan *sizin çocuklarınızı da görücem ben, bakalım onlar sizin bana yaptığınızı size yapınca neler hissedeceksiniz *bu kadar keyfi hareket edilmez ki? sanki okullar bitmiş, diplomalar alınmış, meslekler kazanılmış. * -ne oldu koca yaz çalsıp kazandığın paralar? -harcadım baba, elbise aldım , ayakkabı , valiz , müzik seti falan -ama kıs oldumu ver baba para , o lazım , bu lazım oh ne ala ... -ama baba naapsaydım? -biriktirin efendim var mı öyle ver para ver para ,soruyor musunuz hiç bu adam bu paraları nasıl kazanıyor diye ? -ama babacııım ? -aması maması yok ben sizin bankamatiğiniz diilim -ama ama ... * - nerdesin sen ya? - ya baba trafik acayipti sahilde - yalan soyleme ne trafigi bu saatte - ya baba walla diyom - kes! * - baba piano aliyom! - ne pianosu? - nasi ne pianosu? - neyle alacan? - maasimla?? - dur hele daha maasini almadin once bakalim dayanabilicen mi yapabilicen mi bi terslik cikicak mi, daha para eline gecmeden harcamaya kalkiyosun walla hande aklim almiyo seni - nasi ya? - bu eve piano giremez o kadar.. - e ben nasil piano calicam? - calma.. bunu amerikada konustuk zaten - nasil calma baba ya? amerikada benden bi kurus cikmaz dedin sen, piano alma demedin ki? - nasil demedim? - ohoo baba sen cok donek bi insanmissin ben bugun bunu gordum - kalk meltem gidelim tansiyonum cikacak * hep anan simartiyo seni boyle *- sigara ice ice gencecik kardesini de alistirdin, simdi o da sigara iciyo, kizkardesin de senin yuzunden alisti zaten, ben bisi demiyorum, hayir zaten soran da yok, sizin sagliginiz, sizin cigerleriniz... - ama babacigim siz de iciyosunuz sigara.. - polemik yapma! *- e bugun naptiniz bakalim - baba soledim ya. sinemaya gittik iste - haa tamam unutmusum. kim kim gitmistiniz - nilay, kadir vs - kadir mi? kiz diilmiydi o? - uff baba ya. |
|
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
#2 |
![]() *ben senin ya$indayken .... ile ba$layan 3546 cümle
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |