![]() |
|
Komik Yazılar,Fıkralar ve Hikayeler Komik yazıları burada paylaşabiliriz |
![]() ![]() |
Seçenekler | Stil |
![]() |
#1 |
![]() Baba ben nasıl oldum Maganda Baba : Nan karı al şunu ağzını burnunu kırıcam şimdi bu terbiyesiz şeyleri hep senden öğreniyor ----------------------------------------------------------------- Baba ben nasıl oldum Kültürlü Baba : Biyoloji kitaplarını al gel beraber bakalım ---------------------------------------------------------------- Baba ben nasıl oldum Yalancı Baba: Oğlum seni leylekler getirdi ----------------------------------------------------------------- Baba ben nasıl oldum Leylek Baba: Nan ne diyeceğiz şimdi leylekler getirdi desek yemezki ----------------------------------------------------------------- Baba ben nasıl oldum Coşkun Baba : Çocuğum benim filmlerden birsini tak vcd ye görerek öğren veliahtım benim canım oglum benim evladımmmm ------------------------------------------------------------------ Baba ben nasıl oldum Utangaç Baba : Seni yolda bulduk oğlum bıyık altı gülme efekti ----------------------------------------------------------------- Baba ben nasıl oldum Cum Baba : Elli yıldır siyasetteyim hiç böle sorunla karşılaşmadım ----------------------------------------------------------------- Baba ben nasıl oldum Hoca Baba : Oğlum sen Marsta annen uyurken oldun ----------------------------------------------------------------- Baba ben nasıl oldum Japon Baba : Çin işi Japon işi bunu yapan iki kişi tak fişi bitir işi nıhahhaaaa ----------------------------------------------------------------- Baba ben nasıl oldum Pilot Baba : Alçaktan yavaş uçuyordum o sırada oldu len yımmaaak aklın bunlara mı basıyo git ders çalışş -------------------------------------------------------------------- Baba ben nasıl oldum Tonguç Baba: Kaza kurşunuyla şero annen halıya oturdu ----------------------------------------------------------------- Baba ben nasıl oldum Doktor Baba: Sen milyonlarca serbest aminoasit arasından yarışı birincilikle bitirip oldun heeee --------------------------------------------------------------- Baba ben nasıl oldum Alkolik baba : Valla çok içmişim hatırlamıyorum ---------------------------------------------------------------- Baba ben nasıl oldum Zıpır Baba : Hanım biz sırayı şaşırıp sigarayı önce içtik galiba baksana ne soruyor vay velet --------------------------------------------------------------- Baba ben nasıl oldum Telli Baba: Oğlum bu sorunun cevabını okadar kişiye anlattık yardım ettiki bari sen sorma sıkıldım |
|
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|