|
Şiirler ve Yazılar Beğendiğimiz yada yazdığımız şiir ve yazıları burada paylaşabiliriz. |
Seçenekler | Stil |
08-29-2008, 18:36 | #1 |
Aşka İz Sür Gel Beni Bulursun
kesilsin istemiyorum beni arayışların, gel... şiirlerim öylece duruyor hala penceremden süzülen ışık demetinin altında. gözlerin ve ben... bir deniz meltemi ile eleleyim bir ben durulurum bir deniz coşar, o gülüşün yangını düşmüş düşüme serkeş yüreğimde dumanı tüter... düşlerimde misafirimsin bu gün gönlümdeki açlık yatışmadan bırakmam seni. otur da söyleşelim, ama her söz sevdaya yelken olsun tanımadık,görmedik,yitik yoldaşlarımıza armağan olsun dokunuşlarımız... uzaklara düşmez gölgen ellerine konmasa da düşlerim aklımdadır,ıslak gelişlerin kollarıma bir sonbahar yağmurunun altından cama vuran yağmur taneciklerinin serinliğinde bir seherin kokusuna iki kulaç uzaklıktayım sevdam tavında seni beklemekteyim aşka iz sür,gel beni bulursun. kaç gündür borçlu kaparım kapımı içimdeki sensizliğe. oysa yaşamın büyümüş serpilmiş güzel anları var ya. var ya, karanfile çiğ düşmüş siyah gözlerin iki yürek dolusu aşk var ya. var ya, sevdaya süslü öpülesi iki yanak ve ayaklarımız rengarenk bir sabaha doğru yoldadır... kesilsin istemiyorum beni arayışların gel, kalmışsa sende bir tutam ince tütün getiriver... yokluğunda tüttürmek istiyorum, bahanemizde bu olsun, gitmeyiver bu gece kal! ellerim saçlarında olsun güneş doğarken, sen yanımdayken söz dinlemez arsız bir arzu kemiriyor içimi. kürek çekmek istiyorum eski bir sandalda kırmızı bir denizde gün batımına doğru... benimle gel gözlerinde susayım ve dalgaların hışırtısını büyüteyim gecede. bilirim ki bu yolculukların tadından başka hazzı ve anısı var yıllar yıllar sonrasına,değişmez kalır öylesine belleklerde. çünkü nasıl kavgaların,zaferlerin,yenilgilerin tarihi varsa aşkın da tarihi var. kesilsin istemiyorum beni arayışların gel, aşka iz sür beni bulursun. sana vuruldum... karanlığın yıldızlara yenik düştüğü o gecede sana vuruldum! sevdama yorgun gecikmiş gelirken gece yarısı sen; gecede bir damla ışık bir tutam ay iziydin. susuyorken gece susuyorken su dudaklarımızda şarabın tadı yürüyorken kan renginde suskunluğa dilimde kelimeler bekliyor gelişini bekliyor gözlerinin derinden sarsılarak uyanışını gün. bekliyorken korkunun suskunluğu acıya dönüştürdüğü o girdapta düşler,yollar bitiyor aklında değil mi gelmek bir nebze olsun? (alıntı) |
|
|
|
09-02-2008, 08:17 | #2 |
Teşekkürler paylaşım için, şu saate kadar niye dikkatimi çekmedi
|
|
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|