ASKMMMMM!! askm dıorm sana cunku askm kelımesınn nekadar buuk ve dolu oldunu sen ogrettn bna, ılk defa dolu dolu askm dıebılıorm bırıne..SANA!!ve bunu hep demek omur boyu demek ıstıorm kndımden hc olmadım kadar emınım..ck yabancı oldugum askı yenı yenı ogrenıorm tadıyorum snnle..ask bnce ne bılıomsn; hayaller demek, mutluluk demek, ayakların yerden kesılmesı demek, snnleyken zamann durmasını ıstemek demek,upuzun dalmak senı dusnmek demek,senınle ayrıldımız anda 1dk gecmeden ozlemek demek,bulutların ustunde yasamak demek ıste bunları yasattrdn bna askm!neler yaptn bna bı anda..goruomsn??daha oncelerı uzuldugum kısıler olaylar ne kadar hataymıs, yanlısmıs yha senı tanıımasaydım neler degısrdı bılıomsn yanlıs kısıyı doru secım sanıo olcaktm..sen bnm hayattakı belkı ustune basa basa doru yaptıgım tek seysin tek kısısn askmsn!askm nolur bnı bırakma olrmu??gozlerıne baktıgmda asla baska yone cevrmek ıstemıorm..sadece o gozlere bakmak bıle hayatımın en gusel anları...hep ılk gunku heyecanla mtluluk ıcındeym bn snnle yenıden dogdum.17 yıldr yasamamsm smdı gozlerımı yenı acms bır bebek gbı heyecanlıyım korkuorm acaba bnı yabancılara bırakırmsn dıe..bıraksanda gtmemkı..GIDEMEM!sen bu kalbı kesfettın ıcıne actın o kapıyı surguledın ve gttın ve omur boyu kalbımn ıcınde sen olcaksn senı ordan cıkarmaya hc mı hc nıyetım yk!orası senn bu kalpte kiracı dıılsn sen omur boyu bı sozlesme ımza attın kalbımın ustune..ASK SENSIN MUTLULUGM SENSIN HERSEYIM SENSIN GELECEGIM SENSIN SONSUZUM SNSN!!sankı sen ykken yanımda dalıp gttımde ellerımı uzattımda tutcak gbısın kollarımı uzatsam sana sarılcak gbıyım..bnı yoktan var ettın!daha oncelerı kndımden baskasını dusunmeyen bırıydm sorumluluk duygusunu bıle bılmıodm..smdı bn snn ıcın yasıorm bnm besın kaynagım ıctıgım su aldıgım nefes herseyım snsn!sevıorm senı delıcesıne yasadıgım tek sevgi sensin!tapıorm sana asıgım sana ASKMMMmmM!sakın ellerımı hc bırakma olurmu bu hayat sennle son bulsun tek duam SENI HERSEYDEN HERKESDEN KIMSENIIN SEVEMICEGI KADAR CK SEVIORMM..!SENIN ASKNDAN OTESI YALAN BNA