01-25-2008, 19:26 | #1 |
Apple MacBook Air
Apple'dan farklı bir laptop ve MacBook ailesinin MacBook’tan biraz büyük, MacBook Pro’dan biraz küçük bu yeni üyesi, çok ince ve çok hafif olarak tasarlandı. Fakat ne boyutuyla küçük dizüstüler arasına, ne de özellikleriyle büyük sınıfına giriyor. Farklı bir ürün. Farklı bir ürün olmasının kanıtı olarak ismini söyleyebiliriz. Söylentilerde “MacBook Air”in adı geçince, kimisi WiMax desteği olacağını söylemiş, kimisi en küçük dizüstü olacağını söylemişti. Ama bu söylenenlerin ikiside olmadı.
|
|
|
|
08-27-2008, 13:40 | #2 |
Tek Eksiği Rom Olmaması Her Marifeti Görüyor Ama Cd Nereye Takacak Alan Arkadaş Ben Alacaktım Parasında Değilim Ama Gösterişten Başka Bir İşe Yaramıyor İşime Yaramadıktan Sonra Ben İnceliği Ne Yapim Allah Allah. Bari Köşesinde Falan Ateşleme Özelliği mi Vardır Nedir Bu Kadar Kaza Zede Ortaya Çıktığına Göre
Harici Herşey De Önceden Tasarlanmış Hem O kadar Para Ver Hemde Parçalarını Al Onları Nasıl Taşıyacağım İskeletten Başka Bir Şey Değil Maket Herşey Dışardan Takılıyor Bi Doğru Düzgün Tam Donanımlı 1 pARÇA oLAN Bir Note Book Alırım Bin Katlı İyi Buna Air Mav Book Değilde Kısacası ÇÖP BOOK Demeleri Lazım |
|
08-27-2008, 13:41 | #3 |
haklısın Aktas, işe yaramaz bir cihaz yapmışlar.
|
|
08-27-2008, 13:51 | #4 |
Noyan Teşekkürler Yorumun İçin Ama Milleti Heveslendiriyorlar İnce Şık Görünümle Alanlarda Kendilerini Birşey Sanmıyorlarmı ? Zaten Bizim Gibilerde Göremezsin Bundan Ne Bende Var Ne Sende Bizde Satıyorduk Ama 1 Hafta Önceye Kadar Sonsuza Kadar Durdurduk Satışlarımızı Hava Makinası Resmen Başka Diyecek Birşey Yok Dünyada Gereksiz Herşeyin Toplandığını Gördüler Bir Saçmalık Daha Dmtüler Ortaya Gidip Baksak Yarın Bir Fillanın Önündeki Çöp Konteynırlarında Doludur Bundannnn Ben Öyle Düşünüyorum Şahsen..
|
|
04-15-2011, 14:32 | #5 |
Bencede böyle bir alete gerek yoktur. En iyi bilgisayar kendi kafan olmali. Saat sorunu ya$arsan Breitling saatlerini tavsiye ederim.
Konu Abdullah124 tarafından (04-19-2011 Saat 17:35 ) değiştirilmiştir.. |
|
08-17-2024, 13:39 | #6 |
apple gerçekten güzel marka leptopda dahi
|
|
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|