01-17-2008, 23:59 | #1 |
alfonzo28(1993-....)
slmlarrrrr
ben YUSUF nam-ı diğer alfonzo28 hayata istanbul bakırköyde 8 şubat 1993 yılında başladım ve hayatımda şu anda güzel gitmekte kendimi bildim bileli eyüpde otururuz hiç taşınmadık gerçekten biizm ev çok güzeldir manzarası filan neyse ilk okula filan bizi mahalledeki topçular ilk öğrretimde okudum ilk okul 5 e kadar çok başarılıydım hiçde 3 üm olmadı ondan sonra batmaya başladık(ama şimdi düzeltmeye başlıyorum) neyse işte ilk okul ve orta okul yıllarım öle geçti ve yasak ve imkansız bir aşkla orta okuldan sonra doğum yılımı millete söylemekten vazgeçtim yani öle kolay kolay sölemem çünkü uzun ve kalıplı birisiyim ve sizin ilk okul 3 e gittiğini zannetiğiniz arkadaşlarım benle dalga geçiolardı şimdide kolay kolay sölemem orta okulda sevdiğim kız sayesinde basketle tanışmıştım sonra ilerlettim en sonunda beden hocamız beni ve bir arkadaşımı daha basket takımına aldı sonra elinde iki tane forumla geldi bn 7. sınıftayken efes pilsene katılım formu hemen doldurduk ve boyumunda elverişli olması sayesinde kazandım seçmeleri efesde hayatımın en güzel yıllarını geçirirken bir olay oldu ve takımı bırakmak zorunda kaldım ve sonrada batmaya başladım neyse fazla ızatmim şimdi inönüde lise 2 ye gidiyorum makine ressamlığı yazın işte bizim lokantayla büfenin başında duruyorum yani öle boş zamanı olan biri değilim giresun - duroğlu köyündenim kova burcuyum yazın bir hafta köyde kaldıktasn sonra iste geri döner çalışırım hayatımdanda çok memnunum ailemi herşeyden çok severim saygı duarım değer veririm şu ana kadarda ciddi bir ilişkim olmadı evt fazla bahsettim kendimden galiba neyse sonra yine bahsederim daha ömrümüz uzun: |
|
|
|
01-18-2008, 00:34 | #2 | |
Alıntı:
ilk paylaşım senden ,teşekkürler kardeş. |
||
01-18-2008, 00:37 | #3 |
bişey değil abi
yazabildiysek ne mutlu bize gece gece can sıkıntısı yazdım işte |
|
01-18-2008, 00:41 | #4 |
bende yazacağım çok yakın zamnda
|
|
01-18-2008, 02:49 | #5 |
süper güzel bir anlatım ben çok begendim..
bazı cümlelerde düşüklükler olsada anlatım gerçekci ve duru.. bizlerle bu güzel şeyleri paylaşdıgın için çok teşekkür canım.. herşey kalbinin güzelligi gibi düzgün olsun..inşallah.. |
|
01-18-2008, 10:18 | #6 |
teşekkürler yusuf bu yazdıkların herkese cesaret veriri inş....
|
|
01-18-2008, 11:41 | #7 |
yusuf gerçekten cesaretinden dolayı kutlarım seni....bundan sonra mutlu bol sevgilili güzel bir aşk a kavuşman dilegiyle:
|
|
01-18-2008, 15:19 | #8 |
yorumlar için saolun arkadaşlar
inşallah sizlerde palaşımda bulunursunuz veede abla cümlelerde dediğin gibi hatalar olmuş onun sebebi gece karanlık yazmıştım bide yorgundum ondan olmuş herkesden özür |
|
01-18-2008, 17:40 | #9 |
hayatında başarılar sağlıklar yusuf...
|
|
01-18-2008, 17:47 | #10 |
saol digi
|
|
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|