Alaplı Anadolu Lisesi 1995 yılında Alaplı A.Zeki Atalay İlköğretim Okulu'nun bir dersliğinde tek şube olarak 36 kişilik öğrenci mevcuduyla eğitim öğretime açıldı.1996-1997 öğretim yılının başında Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı'nın binasına taşındı.İki öğretim yılı boyunca bu binada eğitim öğretim faaliyetlerini sürdüren lisemiz, 1998-1999 eğitim öğretim yılından itibaren il özel idare müdürlüğü tarafından yaptırılan binaya taşındı.
Halen okulumuz aynı binada 8 dokuzuncu sınıf, 1 adet 10 FEN, 2 adet 10 TM sınıfı, 1 adet 11 FEN, 1 adet 11 TM ve 1 adet dil sınıfı toplamda 14 sınıf ve 23 öğretmeni, 1 adet Rehberlik ve Psikolojik Danışmanı ve 297 öğrencisi ile eğitim öğretime devam etmektedir.
Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir.
5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü
sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, şikayetlerinizi ve görüşlerinizi " İletişim " kısmından bize gönderirseniz, gerekli işlemler yapılacaktır.