![]() |
![]() |
#1 |
![]() Malzemeler Süre 45 dk. Kaç Kişilik 4 Yöntem 2 Adet alabalık 1 Adet soğan Yarım demet maydanoz 1 Adet yumurta 2 Dilim ekmek 1 Tatlı kaşığı kimyon 1 Çay kaşığı karabiber 1 Su bardağı zeytinyağı 1 Tatlı kaşığı tuz Hazırlanışı * Alabalıkları temizleyip haşlayın. * Deri ve kılçıklarını ayıklayın. * Soğanı rendeleyin ve maydanozu ince ince kıyın. * Ekmek dilimlerini ıslatıp suyunu sıkın. * Ayıkladığınız balık etlerine yumurta, ekmek, kimyon, karabiber, tuz, ince kıyılmış maydanoz ve rendelenmiş soğanı ilave edip yoğurun. * Hazırladığınız köfte harcını parçalara ayırarak şekil verin. * Bir tavada zeytinyağını kızdırıp köfteleri pembeleşinceye kadar kızartın. * Sıcak olarak servis yapın. |
|
![]() |
![]() |
|
|
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|