|
Liseler ve Üniversiteler Lise ve üniversite ilgili her paylaşım burada. |
Seçenekler | Stil |
01-13-2010, 12:10 | #1 |
aksaray Atatürk Lisesi
AKSARAY ATATÜRK LİSESİ
İl merkezinde Devlet Yatırım Programı ile yaptırılan 24 derslikli binada 200/2001 Eğitim ve Öğretim yılında açılmıştır. 24 derslikli okulumuz, Bodrum+Zemin+3 kat olarak yapılmış olup 6090 m2 lik toplan alanda 2250 m2 lik tabana yapılmıştır.Okulumuzda 24 derslik, 7 idare odası, 2 öğretmenler odası, 1 memur odası, 1 hizmetli odası, 1 kütüphane, 1 harita odası, 1 Bilgi ve Teknoloji Sınıfı, 1 Biyoloji Labarotuarı, 1 Fizik Labarotuarı, 1 Kimya Labarotuarı, Kapalı Spor Salonu bulunmaktadır. STRATEJİMİZ: Amaç 1 : Öğrencilerin, öğrenmeyi öğrenmesi ilk önceliktir. Okulumuzda öğrenme temel ihtiyaç kabul edilecektir. Amaç 2 : Öğrencilerimize öğrenme için her türlü fırsat eşitliği verilecektir. Amaç 3 : Eğitim ve Öğretim kalitesinin yükseltilmesi için öğrenci merkezli eğitim anlayışı benimsenerek öğrenme engellerini iyileştirme çalışmalarına devam edilecektir. Amaç 4 : Okulumuzda, öğrenmeyi destekleyen bir ortam oluşturulabilmesi için okulda istenmeyen davranışlar engellenecek, disiplin olayları azaltılarak okulumuzdaki yaşam kalitesi yükseltilecektir. Amaç 5 : Oklumuzda hem öğretenler hem öğrenenler birbirlerinin öğrenmesine ve gelişimine yardımcı olacaktır .Amaç 6 : Okul-Öğrenci-Veli işbirliği geliştirilerek, okul yönetiminde öğrenci ve veli katılımı artırılacaktır. Amaç 7 : Okulumuzda, herkes daha iyiye ulaşmak için çalışacaktır. Aksaray Atatürk Lisesi Adres: HACILAR HARMANI MAHALLESİ SELÇUK CADDESİ NO:2 AKSARAY Merkez Aksaray Türkiye 68100 Telefon: 0 382 215 57 90 Fax: 0 382 215 70 76 Bilgi: DAHİLİ: OKUL MÜDÜRÜ (RAMİS IRMAK)-101 MÜDÜR BAŞYARDIMCISI (ERDAL AKSU)-102 MÜDÜR YARDIMCISI (SONER KAYA)-103 MÜDÜR YARDIMCISI (CELAL ÇAĞDAŞ)-115 |
|
|
|
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|