![]() |
|
Komik Yazılar,Fıkralar ve Hikayeler Komik yazıları burada paylaşabiliriz |
![]() ![]() |
Seçenekler | Stil |
![]() |
#1 |
![]() Söylediği: “Ben daha çok evime bağlı bir insan sayılırım”
Düşündüğü: “Kahvehanelerin çoğunda bana ayak basma yasağı konulduğundan beri”. Söylediği: “Neden bu kadar kıskanç olduğunu gerçekten anlamıyorum?” Düşündüğü: “Sibel, Burcu ve Hülya Allah‘ tan öyle değiller”. Söylediği: “Çok çalıştığını görmek beni üzüyor”. Düşündüğü: “Sen temizliğini yaparken ben televizyon izleyeyim bari” Söylediği: “Ne, çocuk yine ishal mi oldu?” Düşündüğü: “Oysa bira içtikten sonra ne güzel hemen uykuya dalmıştı...” Söylediği: “Her zaman için arkadaş kalabiliriz” Düşündüğü: “Beni telefonla aramadığın sürece” Sana yalan söylemek istemiyorum. ( Aha kafadan yalan söylüyor) Ben seni her halinle seviyorum ( En büyük yalanlardan biri ) Yav valla begenmedigimden degil hayatim, hakkaten cok guzel olmus...ben iltifat etmeyi beceremem o acidan... Sen çok farklısın...( İstisna yok bu yalanı hepimiz söylüyoruz ) Sen çok iyisin ama benim kafam biraz karışık...( Yeni birisini buldum sana elveda ) Uyuya kalmışım, telefon da sessiz de biliyosun, ondan duymadım... (Cep icat oldu yeni bir yalan doğdu ) Dogrusunu soyleyecektim ama kizmandan korktum ( Direk yalan ) ... |
|
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
#2 |
![]() ne varmış erkeklerde
kusura bakma yazıyo okumadan cvp veriyorum erkekler kadınsız yapamaz kadınmlara yalakalıktan hoşlanırlar... ![]() ![]() bende bir erkek olarak yalakalık yapmıyorum ama sebebi başımdan bi olay geçmesi... ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|