|
Aşk, Sevgi ve Evlilik Aşk, Sevgi ve Evlilik ile ilgili herşey . |
Seçenekler | Stil |
07-01-2008, 23:58 | #1 |
Adını Yazmışım Bir Kere Unutamam Ki.!
Yüreğime adını yazmışım birkere!
İstesemde silemem ki.. İstesem de söküp atamam ki. Adını yazmışım birkere unutamam ki !unutamam ki.. Görmez olsaydı bu gözler, Yazmaz olsaydı adını bu yürek, Sen şen kahkahalar atarken dünyaya, Benim ne gözyaşım dindi,ne de yüreğimin karanlığı. Adını yazmışım birkere unutamam ki !unutamam ki... Gezerim umarsızca sokaklarda.. Gittiğim her yerde sen varsın inan. Sevenler kavuştu,sevilmeyenler bile unuttu sevdasını da! Bir ben unutamadım sürmeli gözlüm seni,bir ben!. Adını yazmışım birkere yüreğime,istesem de unutamam ki !unutamam ki.. Ben istemezmiyim ki,gülüp eğlenmek, Dostlarıma sevdamızın büyüklüğünü anlatmak.. Ben de istemem mi ,normal insanlar gibi yaşamak!! Hakkım değil mi? Hakkım değilmi ? yatağıma girdiğimde gülümseyerek geleceği hayal etmek.. Hakkım değil mi? güzel hayallerle uyuyup kalmak.. Ne yastığa başımı koyduğumda uyuyup kaldım. Ne de pembe düşler gördüm ben.. Hergece kabuslarla uyanmak ne demektir bilir misin? Bilemezsin,bilemezsin.. Ben karanlık gecelerin ayazında büzüşürken, Gözlerimden kan damlarken, Kimbilir sen,hangi pembe hayalleri görüyosundur kimbilir. Ellerim üşümüş,yüreğim hapsolurken karanlıklarda ! Ben istemezmiyim ki!!seni bu yürekten söküp atmak Ben istemezmiyim ..istemez miyim?.. Adını yazmışım birkere yüreğime!!istesemde unutamam ki.. Atamam ki !Unutamam ki!... |
|
|
|
07-02-2008, 11:27 | #2 |
saoalsn
|
|
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|