sonforum.org

Anasayfa Facebook Bugünki Mesajlar Forumları Okundu Kabul Et
Geri git   sonforum.org > İNTERNET KAFECİLER FORUM > Web - Webmaster > Site Tanıtımları
Kayıt ol Google Üye Listesi Market Girişi


Site Tanıtımları Sitelerinizi bu başlık altında tanıtabilirsiniz..


Yeni Konu aç  Cevapla
Seçenekler Stil
Okunmamış 07-23-2014, 13:43   #1
Kullanıcı Adı
TeknoCini
Standart zihin ve beyin

Durumlarımız ve ruh halimiz sürekli değişir ve hiçbir insanınki birbirleriyle uyumlu veya benzer bir şekilde çalışmaz. Her insan özeldir ve herkesin beyninin çalışma sistemi çok farklıdır.
Beyin hayatın tam ortasındadır ve beynimizi kullanarak bir yerlere gelmeyi başarırız. Yapacağımız bütün çalışmaların ana kaynağı beyindir. Beynimiz bizden ne isterse biz onu yapmak isteriz. Beynimiz vücudumuza hükmeder ve her zaman önde olmak ister. Eğer bu yazdıklarımı yaparken sıkıntı çekiyorsanız veya zorlanıyorsanız yazımın devamını okumaya devam edin, çünkü tam size göre tasarlanmış bir çözümden bahsedeceğim.
Zihinvebeyin.com adresini ziyaret ederek sizin gibi sıknıtılar çeken insanlar için tasarllanmış herşeyi görebilirsiniz. İlginç bir şekilde sizi bir dergi fikri karşılarsa sakın şaşırmayın, her ne kadar garip gelsede çözümleriniz bir dergide toplanıyor ve sizlere sunuluyor.
Dünyaya niçin geldiğinzden tutun niçin ölmemiz gerektiğine kadar birçok şaşırtıcı olay ve konuşara dışarıdan objektif olarak düşünülerek bakılmış ve sizlere bu dergide her türlü sıknıtınızı giderebileceğiniz çözümler üretilmiştir.
Derginin tahmini yayına çıkış tarihi olarak Eylül 2014 olarak hazırlanmıştır. Bu zamana kadar ne bekleyeceğim tren mi diyenler içinse cevabım şu: şuanda yapabileceğimiz bir şey yok ancak ileride yani dergi çıktığı zaman rahata kavuşabileceksiniz. Aklınızdaki bütün soruların cevabını bu gizemli kapakların arasında bulunan kağıt parçalarının üzerinde yazan bilgiler sizi çözüme ulaştıracak. Hiç şüphenbiz olmasın ilk sayıyı aldığınız zaman dergiyi o kadar çok seveceksinizki sürekli takipçilerinden olacaksınız.
Bu derginin çıkması için gün sayan arkadaşlar içinde sizde bulunmak isteyebilirsiniz. Bu çok normal ve www.zihinvebeyin.com adresinden bunu yapmanız ne yazık ki mümkün değil bu yüzden sizlere hayranlarının takip etmesi için açılan Twitter ve facebook sayfalarının linklerini ileteceğim.
Twitter: twitter.com/ZihinVeBeyinn
Facebook: facebook.com/zihinvebeyin
TeknoCini isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Sonforum'un önerileri

Cevapla


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Yeni Mesaj yazma yetkiniz aktif değil dir.
Mesajlara Cevap verme yetkiniz aktif değil dir.
Eklenti ekleme yetkiniz aktif değil dir.
Kendi Mesajınızı değiştirme yetkiniz aktif değil dir.

Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-KodlarıKapalı


Saat: 16:12


lisanslı Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2022, Jelsoft Enterprises Ltd.
Forum SEO by Zoints
SonForum.org 2007-2023

2007-2023 © SonForum lisanslı bir markadır tüm içerik hakları saklıdır ve izinsiz kopyalanamaz, dağıtılamaz.

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir.
5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, şikayetlerinizi ve görüşlerinizi " İletişim " kısmından bize gönderirseniz, gerekli işlemler yapılacaktır.



webmaster blog boşanma avukatı istanbul
Snus Satın al çarşamba pasta çarşamba koltuk yıkama çarşamba webtasarım düşmeyen takipçi satın al