sonforum.org

Anasayfa Facebook Bugünki Mesajlar Forumları Okundu Kabul Et
Geri git   sonforum.org > GÜNCEL HABERLER - SİYASET > SonForum Siyaset Meydanı
Kayıt ol Google Üye Listesi Market Girişi

SonForum Siyaset Meydanı Siyasetle ilgili haber,yorum,araştırma ,siyasi tartışma bölümü,siyasi serbest kürsünüz .

Yeni Konu aç  Cevapla
Seçenekler Stil
Okunmamış 02-25-2008, 17:58   #1
Kullanıcı Adı
serseri_kursun
Standart Yayında Şehitlik Tartışması helal sana Ebru

Dün gece Popstar Alaturka'da ilginç diyaloglar yaşandı. Bülent Ersoy, 'Oğlumu askere göndermezdim' dedi.
Mehmetçik Kuzey Irak'ta bölücü terör örgütüne yönelik operasyonlara devam ederken Popstar Alaturka'da garip diyaloglar yaşandı. Geceye damgasını ise Bülent Ersoy'un 'Oğlumu askere göndermezdim' açıklaması vurdu...

Türkiye kara harekatında verdiği 15 şehidine ağlarken canlı yayınlanan Popstar Alaturka isimli televizyon programında ilginç diyaloglar yaşandı. Programda söz alan Bülent Ersoy, harekatla ilgili tartışma yaratacak sözler sarfetti..

"Tamam vatan bölünmez, bilmem ne olmaz ama göz göre göre de bu çocukları bütün analar doğursun, toprağa versinler. Bu mu yani?" diyerek tansiyonu yükselten Bülent Ersoy'un bu sözlerinin izleyicilerin bir kısmından alkış alması şaşkınlık yarattı. Sözlerini "Bir çocuğun ne demek olduğunu ben sizler gibi bilemem. Ben anne değilim, olamayacağım da. Ama insan olarak o anaların yüreğinin nasıl cayır cayır yandığını ben anlayamam ama anneler anlar.

'ŞEHİTLER ÖLMEZ VATAN BÖLÜNMEZ' HEP AYNI LAF

Bülent Ersoy'un "başkalarının savaşı için doğurduğum çocuğu toprağa veremem" sözleri programda buz gibi bir hava esmesine neden olurken Ebru Gündeş, Ersoy'a karşılık olarak "İnşallah Allah bana bir oğul nasip eder de anlı şanlı askere yollarım" derken Ersoy araya girerek "ondan sonra da ölüsünü eline alırsın" dedi. İkili bunun üzerine söz düellosuna girişti.

"Bu devlet için, bu topraklar için, bir kadın olarak ne gerekiyorsa yapabilirim. Benim oğlum da aslan gibi yapar" diye konuşmasını sürdüren Gündeş, "eğer bunun için kaderde ölüm varsa, alnımıza yazılmış böyle bir şey varsa, onu da yaşayacağız. Bunun için şehitler ölmez, vatan da bölünmez zaten" diyerek konuşmasını sonlandırdı.

Bülent Ersoy bu sözlere "'Şehitler ölmez vatan bölünmez' hep aynı klişe laflar" diye karşılık verince ortam iyice gerildi. Ersoy sözlerini şöyle sonlandırdı: "Hep bunu söylüyoruz zaten. Çocuklar gidiyor, kanlı gözyaşları, cenazeler... Klişeleşmeş laflar

olaya bakın burda dıger sahsı agzıma parmagıma bıle alamk ıstemıyorum Turk kadınları ve erkekleri bu sekılde konusmaz ama donmeler konusabılıyo demek kı
serseri_kursun isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Sonforum'un önerileri

Okunmamış 02-25-2008, 18:14   #2
Kullanıcı Adı
_SoN_

bayrakları bayrak yapan üstündeki kandır,toprak uğrunda ölne varsa vatandır .

Bunu Bülent Ersoy'un anlamasını beklemek yanlış olmazmı kanka
_SoN_ isimli Üye şuanda  online konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Okunmamış 02-25-2008, 18:20   #3
Kullanıcı Adı
serseri_kursun

yorum süper kanka sendende bu beklenırdi.Tüm ŞEHİTLERİMİZ rahat uyusun kanınız boşuna dokulmedı TOPRAGIMIZ NAMUSUMUZ BAYRAGIMIZ VE DINIMIZ ıcın dokuldu bu degerlerı bu yorumu yapanlar algılayamamıs ve omru boyunca algılayamaz ıcıne sındıremez gereken cevabı Asil TÜRK MİLLETİ en kısa zamanda verecektır. SİZ RAHAT UYUYUN.

Konu serseri_kursun tarafından (02-25-2008 Saat 19:25 ) değiştirilmiştir..
Okunmamış 02-27-2008, 11:13   #4
Kullanıcı Adı
serseri_kursun
Standart youtube düsmüş arkadaşlar canlı canlı izleyin

http://www.youtube.com/watch?v=M9b8Ea1H0qI

Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)