sonforum.org

Anasayfa Facebook Bugünki Mesajlar Forumları Okundu Kabul Et
Geri git   sonforum.org > TARİH - KÜLTÜR ve SANAT > Aşk, Sevgi ve Evlilik
Kayıt ol Google Üye Listesi Market Girişi

Aşk, Sevgi ve Evlilik Aşk, Sevgi ve Evlilik ile ilgili herşey .

Yeni Konu aç  Cevapla
Seçenekler Stil
Okunmamış 12-24-2008, 15:03   #1
Kullanıcı Adı
Hasret
Standart Vazgeçmişliğimin Nefretisin Artık....

Unutmak istiyorum!

Yaşadıklarımızı ya$attıklarımızı birbirimize oynadığımız o çirkin oyunları!
Hayatın kirli oyunlarına alet olmadan, gözün kapalı, yüreğin açık sev istedim beni…

Yapamadın! Kandırdın yalnızca .. Beni ve Kendini ..
Şimdi benimde sana,yüreğim kapalı, yollarım dar..

Sen ne eski sensin ne de geride bıraktığın o bildiğin benim! Deği$ti her$ey oyun ba$tan yazıldı ne sen bu oyuna dahil olabilirsin ne de hayattan gelebilecek felaketler!

Tek ki$ilik bir oyun bu içinde yalnızca benim olduğum ve benim oynadığım!
Bozamayacak artık kimse huzurumu, kandıramayacak paramparça olmu$ yüreğimi .. Çünkü daha iyile$medi aldığı yaralar o kadar derin ki kimse toplayamaz artık parçalarını …

Senden öncesini ya$amamı$ gibi, sanki yıllardır senin gelmeni beklememi$ anlamsız bir hikayeyi baştan yazıyorum … Karanlık yollara sapmamı$ yüreğimi kirletmek isteyenlere yana$amamı$ ürkek bir çocuk gibi gezinicem elim cebimde hayatımı ..

Korkuyorum çünkü kazanamıyorum hiçbir zaman kaybeden hep ben oluyorum ürküyorum hayattan dimdik bakamıyorum etrafıma!

Yoruldum rol yapmaktan içim kan ağlıyor usandım normal bir hayatım varmı$ gibi davranmaktan! Ben neyim neciyim kimse bilmiyor sormuyor kimse neyin var diye!

Halbuki anlatacak ne çok $eyim var, ağır geldi kendi bildiklerim kendime BİLMİYORUM!!!

Bana ya$attıklarının arkasına sığınmak zor gelsede KONU$AMIYORUM!
Sadece bil!!!

Vazgeçmi$liğimden gelen nefretimsin artık!

Susuyorum ve ba$lattığım oyunda tek ba$ıma ilerliyorum!
Hasret isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Sonforum'un önerileri

Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)