|
Şiirler ve Yazılar Beğendiğimiz yada yazdığımız şiir ve yazıları burada paylaşabiliriz. |
Seçenekler | Stil |
08-06-2009, 11:10 | #1 |
Varlığını Yokluğunla Aldattım
İşte geldim sevdiğim... Aç kapıyı uykulu gözlerle Kucaklaşalım! Bitti hasret... Bitti gurbet... Nerede kalmıştık? Nereden başlayalım? Eylüldü giderken Unutmadım o günü hiç Ne kadar gizlesen de, Ben ayırt edebiliyordum gözyaşlarını yağmurdan... Lanet ediyordun ayrılığa Kan damlıyordu dudaklarından... Döneceğim demiştim... Döndüm işte! Dindi yağmurlar Açabilirsin gözlerini, Ayrılık gitti ufkumuzdan... Yaşanmayanlar yaşanacak artık. Haydi... Başlayalım geç kalmadan... Kavga devam etmeli kaldığı yerden Aşk rehavete gelmez... Bırakmamalıyız onu zamanın akışına Yoksa kaybolur..... Hayatı boş ver, at bir kenara Biz ne dersek o olur! Katledelim hasreti, İlk önce kucaklaşalım gel... Susalım dakikalarca Sen varken yanımda acıtmaz canımı, Ne yaşam ne de ecel... Derken, sana yazdığım şiirleri oku Kendi kendini kıskan... Varlığını, yokluğunla aldattım? ! Tek suçum budur inan... Hayat pusuda yine! Olsun... Aşk bizi bekliyor, Devam etmek için kaldığı yerden..... Sevdiğim; geç kalmayalım Yarın uyanalım erkenden.... alıntı |
|
|
|
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|