|
Şiirler ve Yazılar Beğendiğimiz yada yazdığımız şiir ve yazıları burada paylaşabiliriz. |
Seçenekler | Stil |
05-26-2009, 18:48 | #1 |
(Unutama Beni)
Ayrılmamalı bakışlarım etrafından, Hapsolmalısın bakışlarıma, alamamalısın gözlerini benden. Yüreğin düşüvermeli kaldırım taşlarına... Görüvermelisin bu arada senin için karaladığım satırları kaldırım taşlarının üzerinde. Hemen ben düşmeliyim aklına, korkmalısın. Unutmaya çalışmalısın köşede bekleyen ben'i. Yarıda kalmalı bu isteğin, unutamamalısın. Bedduam tutmalı: Unutama beni! Kollarını uzatmalısın boşluğa, ben sarılmalıyım sana. Ağlamamaya çalışmalısın sen, ben senin bu haline gülmeliyim, süratle bana kızmalısın... Fırlatacak bir şeyler aramalısın bana. Sağa sola bakınmalısın... Yüreğinden başka hiç bir şey kalmadığından etrafta, vazgeçmelisin bu düşüncenden. İçin için kahrolmalısın... Solmalısın yaprak yaprak Bir yağmur misali üzerine yağan aşkımdan ıslanmamak için, sığınacak bir yerler aramalısın. Başka bir alternatifin olmadığı için, gelip montumun içine sokulmalısın, uysal bir kedi gibi. Utanmalısın aslında bu halinden, ben yüzlememeliyim seni. Az beklemedim seni köşe başlarında, sağanak yağmurda, karda, Kendimi unuttum ama unutamadım gülüşlerini, Bedduam tutmalı: Sen de unutama beni! Benim seni unutamadığım gibi... alıntı |
|
|
|
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|