![]() |
![]() |
#1 |
![]() ![]() Polisler sürekli bana çıkma teklifi ediyor Paris Hilton ![]() Bu kadar zengin olacağımı hiç düşünmemiştim. Bu paralar beni utandırıyor!! Beyonce ![]() Artık para kazanacağım roller değil de becerebileceğim rollerde oynuyorum Sandra Bullock ![]() Eddie Murphy'nin suratına tükürmek istiyorum! Victoria Beckham ![]() Artık eskisi kadar masum görünmüyorum! Rihanna ![]() Neye dokunsam turuncuya dönüyor. Bunun nedeni her zaman bronz olan tenim ve sürekli sigara içiyor oluşum! Jasmine Lennard ![]() Bacaklarım kariyerim için çok önemli. O yüzden onları sigortalattım. Amerie ![]() Ruhunu şeytana satma fikrine baylıyorum. Ben bunu hergün yapıyorum! Eva Mendes ![]() Salak olmak hoşuma gidiyor! Jennifer Love Hewitt ![]() Disney’e gitmeye bayılıyorum. Hiç büyümeyen bir çocuğum ben! David Beckham ![]() Rüyamda bir ejderha doğurdum! Rachel Weisz ![]() Kitap okumayı sekse tercih ederim Myleene Klass ![]() Sürekli aç olmak korkunç bir şey,yemek yemeğe bayılıyorum! Beyonce ![]() Doğum sırasında kullandıkları aletleri görünce deli gibi gülmeye başladım. Gözümden yaşlar geliyordu, aklımı kaçırmış gibiydim! Angelina Jolie |
|
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|