|
Şiirler ve Yazılar Beğendiğimiz yada yazdığımız şiir ve yazıları burada paylaşabiliriz. |
Seçenekler | Stil |
04-16-2008, 23:42 | #1 |
uğurlar olsun gülüm
Ugurlar olsun gülüm.. Sefa getirdin ölüm.. Sensizligin adi ölümmüs.. Hani derler ya.. Ölüm acilarin sonudur.. Ölmeden ölmek acilarin en beteriymis.. Ugurlar olsun gülüm.. Sefa getirdin ölüm.. Anladimki gözlerden yola cikan, yanaklardan süzülerek sonsuzluga akan hic bir damla dönmez.. Anladimki aski kaybeden hayati kaybedermis.. Mutluluksa insani hüzne terkedermis.. Ben simdi ölüm kadar hüzünlüyüm.. Ne gözlerimin yaslari söndürebiliyor yüregimdeki yangini.. Nede hatiralar dindirebiliyor yoklugunun yarattigi acimi.. Ugurlar olsun gülüm.. Sefa getirdin ölüm.. Ilk bakismamizda ask yagdi üzerime.. Sirilsiklam oldum.. Son bakismamizda ise gülüm, susuz kalmis gül misali kurudum.. Ugurlar olsun gülüm.. Sefa getirdin ölüm.. Bir zamanlar „Bana sari gül verme.. Sari ayriliktir" derdin.. Peki simdi neden sararttin güllerimi? Söylesene neden kararttin günlerimi? Söyleyemezsin.. Cünkü sensizlikten geriye sessizlik kaldi.. Ugurlar olsun gülüm.. Sefa getirdin ölüm.. Bizi ayiran yollari sevgimiz birlestirmisti.. Simdi gittin ve yollar yine ayirdi bizi.. Ugurlar olsun.. gülüm |
|
|
|
04-16-2008, 23:43 | #2 |
saol
|
|
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|