![]() |
|
Türkiye ve Dünyadan Haberler Son dakika haberler ve son gelişmeler burada . |
![]() ![]() |
Seçenekler | Stil |
![]() |
#1 |
![]() ![]() Türk jetlerine Yunan tacizi 01 Nisan 2008 Salı 17:45 Yunanistan'a ait uçaklar, eğitim uçuşu yapan Türk uçaklarına, dün 5 kez önleme yaptı. Genelkurmay Başkanlığı, Yunanistan'a ait uçakların, Ege Denizi'nin uluslararası hava sahasında eğitim uçuşu yapan Türk uçaklarına, dün 5 kez önleme yaptığını bildirdi. Genelkurmay Başkanlığının internet sitesinde yer alan “Ege/Akdeniz Eğitim ve Tatbikat Uçuşlarına Yunanistan'ın Müdahalesi” başlıklı duyuruya göre, Türk Hava Kuvvetleri Komutanlığı’nın Ege Denizi'nin uluslararası hava sahasında eğitim uçuşu icra eden F-16 uçaklarına, Yunanistan'ın Kastellion meydanından kalkan F-16 uçakları tarafından Ahikerya Adasının güneydoğusunda 1 kez, Larissa, N.Ankhialos ve Limni meydanlarından kalkan F-16 uçakları tarafından Sakız Adasının kuzeybatısı, güneyi ve güneydoğusu 3 kez, Larissa meydanından kalkan F-16 uçakları tarafından da Midilli Adasının batısında 1 kez önleme yapıldı. Yunanistan'a ait uçakların eğitim uçuşu yapan Türk uçaklarına yönelik müdahale sayısı yılbaşından bu yana 166’ya ulaştı. kaynak:http://www2.internethaber.com/news_detail.php?id=135211 |
|
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
#2 |
![]() Eşşeğe altın semer vurmuşlar eşşek gene eşşek.Arsızlar bir topyekün gene saldıracak Türkiye ondan sonra görecek.Yok... Yok... Türkiyenin sabrını zorluyo zorlasın bakalım nereye kadar.
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
![]() yorumsuz...
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
![]() ya bir gün de bizimkiler sıkıştırsınlar şu zibidileri, bakalım ne olacak.
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
![]() bizimkilerde o g.. yok yapamazlar...
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
![]() Ermeniler,ruslar,yunanlar ve rumlar bunlar türk düşmanıdır ve öyle kalacaktır..
hiç bişey bunu değiştiremez.. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|