02-01-2009, 22:27 | #1 |
Susamlı Ve Hardallı Et
355 kalori Hazırlama süresi: 20 dakika Pişirme süresi: 15 dakika 1 kişilik Gerekli malzemeler 1 kuzu külbastı veya biftek 1 çorba kaşığı ufalanmış bayat ekmek içi 1 çay kaşığı hardal 1 tatlı kaşığı susam 1 tatlı kaşığı zeytinyağı Tuz, kekik, karabiber Hazırlanışı: Ekmek içi, susam, tuz, kekik ve karabiberi bir kapta harmanlayın. Hardalı fırçayla etin iki tarafına sürüp ekmekli karışıma bulayın. Zeytinyağını tavada ısıtıp eti kızartın. Kâğıt havlu üzerine alıp fazla yağını çektirin. Sıcak veya ılık olarak servis yapın. |
|
|
|
Konuyu Toplam 3 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 3 Misafir) | |
|
|