![]() |
|
Komik Yazılar,Fıkralar ve Hikayeler Komik yazıları burada paylaşabiliriz |
![]() ![]() |
Seçenekler | Stil |
![]() |
#1 |
![]() super kahramanlar dindar olsa nolurdu?
-------------------------------------------------------------------------------- SÜper Kahramanlar Dİndar Olsa Noolur Du? süperman yetis, yakit yüklü bir tanker okul servisine carpmak üzere... - yazildiysa bozmak olmaz... - olur mu abi öyle sey... - Allah’in dedigi olur... öyle herseye karistirmayin beni... ---------------------------------------------------------------------------- - batman bak, adini gökyüzüne yazdik... - haşaaa... silin onu... ---------------------------------------------------------------------------- - cabuk örümcek adam, agini at, etkisiz hale getir sunu... - dur hele, önce bir mesveret yolunu deneyelim, hem gereksiz ag haramacak israftir, günahtir... ---------------------------------------------------------------------------- - superman yine sehri kurtardin... - Allah’in izni ve Keremiyle! ---------------------------------------------------------------------------- - süpercan göktasi dünyaya carpacak birseyler yap... - hak yoluna girin, basiniza tas yagacak dedik dinletemedik, müstahaksiniz! ---------------------------------------------------------------------------- - kanini akitacam batman! - niyetliyim abi, yapmasak öyle? - ooo Allah kabul etsin batmanim... ---------------------------------------------------------------------------- robin: su jokerin ümügünü sıksam abdest bozulur mu batman? batman: küfür etmeden yaparsan bisey olmaz kanki!? robin: yakmayalim abi kendimizi? ---------------------------------------------------------------------------- - ben voltran’in kolunu olusturuyorum... - ben bacagini... - ben de basini... - bana bakin, önce sag ayaginizi atin lan!!... ---------------------------------------------------------------------------- - superman, dünya barisi tehlikede... - tamam abi, inanc dünyasi bitsin, geliyorum! ---------------------------------------------------------------------------- - kutuplarda orucu nasil tutuyon süper abi? - Rabbim sabrini veriyo güzel kardesim, alti aysa alti ay, vecibedir, tutmamak gibi bir lüksümüz yoktur elhamdülillah... ---------------------------------------------------------------------------- - bu bir kus, bu bir ucak, hayir... bu superman! - hepimiz Allah’in yarattigi canlilariz sunun surasinda... --------------------------------------------------------------------------- - hehehe... superman, simdi kryptonite’a karsi ne yapacaksin bakalim? - ulan yeni abdest aldim yaklastirma onu! ---------------------------------------------------------------------------- isi bitirip en yüksek yere cikan süperkahraman: tekbiiiiiiiiiiir! gotham city cemaati: Allaaaaahuuekber... ---------------------------------------------------------------------------- (superman düsmekte olan ucagi tutmadan önce) - Eüzübillahiminasseydanirracim bismillahirrahmanirrahim, Allah’im sen yüzümü kara cikartma ---------------------------------------------------------------------------- - bay bond, ben de seni bekliyordum... - bacim sunu bir üstüne ört istersen... ---------------------------------------------------------------------------- - oh robin hood, ne müthis bir insansin! - estagfurullah, ben sadece zenginlerden aldigim fitre ve zekatlari fakirlere veriyorum... ---------------------------------------------------------------------------- - hulk abi, sen niye yesilsin? - cihadin rengi! ---------------------------------------------------------------------------- - sayin wayne, bankalardaki tüm yatirimlarinizi cekip al baraka türk’e transfer etmeniz finans piyasasini salladi, ne diyeceksiniz? - Allah’in izni ile faizsiz kazancin bereketine nail olmak istemekteyim. ---------------------------------------------------------------------------- - candyman candyman candyman... simdi gelmesi lazim... - alla alla alla... - ahanda geliyo -------------------------------------------------------------------------- bilbo: - gandalf haci, ezan vakti oldu, hadi oku su ezani... gandalf:- niye ben okuyorum? bilbo: - üc karislik sakalindan utan! ben mi okuyacam su yasimdan sonra? ---------------------------------------------------------------------------- han solo: hadi hacim, chewbacca’yi bayilttim. hazirsan keselim. obi-wan: eh o zaman, hadi Allah kabul etsin. bismillah, euzubill... ---------------------------------------------------------------------------- yoda: Allahin gücü seninle olsun! luke skywalker: eyvAllah haci... -------------------------------------------------------------------------- - he-man abi, senin icin "evrenin hakimi" diyorlar... - sümme hasaaa! hakimiyet, kayitsiz sartsiz Allah’indir! __________________ |
|
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
#2 |
![]() çok güzellermiş sözler hahaha
|
|
![]() |
![]() |