|
Şiirler ve Yazılar Beğendiğimiz yada yazdığımız şiir ve yazıları burada paylaşabiliriz. |
Seçenekler | Stil |
08-06-2009, 10:34 | #1 |
Son Sahne ..
Bu Resim Yeniden Boyutlandırılmıştır. Resmin Büyük Halini Görmek İçin Buraya Tıklayınız. Resmin Orjinal Boyutu 600x500 ve Büyüklük 42KB. Madem ayrılık var birazdan Durma söyle bana bittiğini söyleMadem bu son bakışmalar seninle Durma söyle hadi elveda de Son dakikalar son bakışmalar Geçiyor gözlerimizden Bırak kendini çok özel bu gece Ayrılık var seninle oyun bitiyor bu gece Resmin Büyük Halini Görmek İçin Buraya Tıklayın Bırak kendini son yıldızız seninle Tut biraz ellerimi bu son sahne Bu gün yine güneş doğacak Ama sensiz parlayacak beni ısıtmayacak Resmin Büyük Halini Görmek İçin Buraya Tıklayın Sokaklar yine insanlarla dolacak Ama sensiz beni beni çağırmayacak Son fırsat bu son gece Sarıl boynuma ağla sessizce Resmin Büyük Halini Görmek İçin Buraya Tıklayın son fırsat.. son gece.. bu söyleyeceğim son hece.. son sahne.. Resmin Büyük Halini Görmek İçin Buraya Tıklayın son sahne içimde her geçen gün çoğalan sevgiyi sana hissettiremediğim için.. yanlışı seçtiğim için.. affet beni.. kendim bile nerede olduğumu bilmiyorum.. oyun oynanır.. sahne biter.. perde kapanır.. ve.. bitti.. _ALINTI_ |
|
|
|
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|