BAKIRKÖY Kadın ve Çocuk Tutukevi’nde bulunan Deniz Seki, önceki gün kardeşleri Serdar ve Serkan Seki’yi kapalı görüşte gördü.
Seki, kardeşinin, Reha Muhtar’ın “Çok Farklı” isimli programına bağlanarak söylediği sözleri izlediğini belirterek, “Sizi üzdüğüm için çok büyük pişmanlık yaşıyorum” dedi. Serkan Seki, “O malum şahısla (Hüsnü Şenlendirici) bir daha görüşmeyeceğini, dostunu düşmanını ayıracağını, bizi üzmeyeceğini söyledi” diye konuştu. DENİZ Seki özgürlüğüne kavuşana kadar röportaj vermeyeceğini belirten Hüsnü Şenlendirici ise “İnsanlık, erkeklik ve şeref konusunda hiç tereddütüm yok. Ben de çok üzgünüm. Deniz içeride ben dışarıda ağlıyorum” dedi. Serkan Seki ise, Şenlendirici’nin bu sözlerine, “Sözlerime kırılmış mı? Hüsnü Şenlendirici’nin gözyaşları sadece timsah gözyaşları olabilir” diye yanıt verdi.
Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir.
5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü
sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, şikayetlerinizi ve görüşlerinizi " İletişim " kısmından bize gönderirseniz, gerekli işlemler yapılacaktır.