![]() |
|
Şiirler ve Yazılar Beğendiğimiz yada yazdığımız şiir ve yazıları burada paylaşabiliriz. |
![]() ![]() |
Seçenekler | Stil |
![]() |
#1 |
![]() Beni güzel hatırla
![]() Farzet ki bir rüzgardım ![]() Yada bir yağmur ![]() Sonra toprak çekti suyu ![]() Belki de bir rüyaydım senin için Uyandın ve ben bittim... Beni güzel hatırla... Çünkü sevdim seni ben ![]() Sana sırdaş oldum ![]() ![]() Yüzüne vurmadım hiçbir eksikliğini... Beni üzdün ![]() Alışıktım vefasızlığa... El oldun aldırmadım... Beni güzel hatırla... Sayfalarca mektup bıraktım sana ![]() Çoğunu okutmadım... Sakladım günahını sevabını içimde Sessizce gittim... Senden öncekiler gibi sen de anlamadın... Beni güzel hatırla... Sana unutulmaz geceler bıraktım ![]() Gülüşümü ![]() ![]() En güzel şiirleri okudum gözlerine baka baka... Söylenmemiş’’ merhaba’’ lar sakladım her köşeye... Vedalar bıraktım duraklarda... Ne ararsan bir sevdanın içinde Fazlasıyla bıraktım ardımda.... Beni güzel hatırla... Dizlerimde uyuduğunu düşün ![]() Üşüyen ellerini ısıttığımı... Mutlu olduğun anları getir gözünün önüne... Alnından öptüğüm dakikaları... Birazdan kapını çalan kişi olabileceğimi düşün... Şaşırtmayı severim biliyorsun... Bu da sana son sürprizim olsun: Şimdi seninle yaşanan günleri ateşe veriyorum Beni güzel hatırla Gidiyorum!!! alıntı |
|
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|