|
Türkiye ve Dünyadan Haberler Son dakika haberler ve son gelişmeler burada . |
Seçenekler | Stil |
02-28-2009, 19:12 | #1 |
Sıkıyönetime geçildiğinde yapılacaklar
"EMASYA ve Sıkıyönetim planlarının uygulanmaya konulması halinde takip edilecek hareket tarzları, kontrol altında tutulması gereken kritik noktalar ve topluluklar iyi analiz edilerek muhtelif hareket tarzları belirlenmelidir"
Sıkıyönetim planları bile hazır Çevik Bir imzalı gizli belgede olası bir darbeden bahsediliyor ve bu durumda yapılması gerekenler sıralanıyor. Belgede şöyle deniyor: “EMASYA ve sıkıyönetim planlarının uygulanmaya konulması halinde, takip edilecek hareket tarzları, kontrol altında tutulması gereken kritik noktalar ve topluluklar iyi analiz edilerek muhtelif hareket tarzları belirlenmeli ve hakiki Müslümanlara karşıymış pozisyonuna düşürmeyi, bu suretle halkla karşı karşıya getirmeyi planlayacakları bir faraziye olarak dikkate alınmalıdır.” (taraf) İŞTE TARAF GAZETESİNDE BUGÜN YAYINLANAN BELGELERİN İÇERİKLERİ 28 Şubat'ın gizli belgeleri Taraf'ta Çevik Bir imzalı: Okuyup imha edin Subay eşlerine casusluk rolü Sıkı Yönetime geçildiğinde yapılacaklar Acmendiler gündemde tutulacak Gazeteciler kullanılacak |
|
|
|
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|