sonforum.org

Anasayfa Facebook Bugünki Mesajlar Forumları Okundu Kabul Et
Geri git   sonforum.org > EĞİTİM - ÖĞRETİM - KARİYER > Liseler ve Üniversiteler
Kayıt ol Google Üye Listesi Market Girişi

Liseler ve Üniversiteler Lise ve üniversite ilgili her paylaşım burada.

Yeni Konu aç  Cevapla
Seçenekler Stil
Okunmamış 01-28-2010, 12:46   #1
Kullanıcı Adı
denizci
Standart siirt Atatürk Anadolu Lisesi

Hem BDO (Bilgisayar Destekli Okul) Hemde MLO (Müfredat Laboratuar) Okulu olduğundan, pek çok okulun sahip olmadığı imkan araç ve gerece sahiptir. Okulumuz Fizik , Kimya, Biyoloji ve BilgisayarEkipman Odası, Müzik Odası, Resim Odası , Rehberlik Odası , Spor Salonu mevcuttur.
Tarihimiz

Zamanın Siirt valisi Atilla Koç'un gayret ve çalışmalarıyla 1986 - 1987 Öğretim döneminde Dönemin Milli Eğitim Bakanı Metin Emiroğlunun katıldığı bir törenle hizmete açılmıştır.

Eğitim ve Öğretime 72 öğrenci ile başlayan okulumuzda halen 352 öğrenci mevcudu bulunmaktadır.

Okulumuz ilk mezunlarını 1993–1994 Öğretim döneminde vermiştir. Tü8rkiye 'de Bilgisayar Deneme Okulu (BDO) okulu olarak seçilen 53 deneme okulundan birisi olan okulumuz, bu proje dâhilinde 20+1 bilgisayar laboratuarına sahiptir.

Türkiye genelinde 208, Siirt'te 8 okulun dâhil olduğu Müfredat Laboratuar Okulları (MLO) projesine dahil olup bu alanda çalışmalarını sürdüren bir eğitim yuvasıdır. Aynı proje kapsamında okulumuzda Fizik, Kimya, Biyoloji laboratuarları kurulmuş olup en son teknik ile donatılmıştır.

Daha önce 7 yıl eğitim veren okulumuz,8 yıllık kesintisiz eğitimin yürürlüğe girmesiyle ortaokul bölümünü tesviye etmeye başlamıştır. Halen Lise bölümüne hazırlık öğrencisi alınan okulumuzda ortaokul öğrencisi kalmamıştır.

Şu anda 9.sınıf 10. sınıf 11. sınıf 12. sınıf olmak üzere toplam 422 öğrencimiz mevcuttur.

Öğrencilerimiz Eğitim ve Öğretimini yansıra çeşitli spor ve sosyal etkinliklere de katılmaktadır. Gerek il içinde düzenlenen gerek yurt çapında düzenlenen sosyal, kültürel ve sportif aktivitelerde pek çok ödül alan okulumuz yeni kurulan ekipmanlar ile bu başarılarını daha ileri boyutlara taşımaya kararlıdır.

Web Sitesi : http://siirtaal.meb.k12.tr/
denizci isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Sonforum'un önerileri

Konuyu Toplam 2 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 2 Misafir)