![]() |
|
Komik Yazılar,Fıkralar ve Hikayeler Komik yazıları burada paylaşabiliriz |
![]() ![]() |
|
Seçenekler | Stil |
|
![]() |
#1 |
![]() Albay askerlerin sigara içmelerine engel olmak için kantinin duvarına bir yazı astırmış.
Yazıda : ''Sigara Öldürür'' yazıyormuş. Ertesi gün oradan geçen albay yazının altındaki cevabı görmüş - '' Türk askeri Ölümden korkmaz'' ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
#2 |
![]() gusel cevap vermıs..
ayrıca ben sıgaranın oldurdugunu sadece arog fılmınde gordum ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
![]() cevap bana görede güzel gercekten.
ayrica siz yukardaki üyemize inanmayin su an elinizde sigara yaniyorsa derhal söndürüp cöpe atin daha sonra bir zahmet bulundugunuz yeri havalandirin yok zaten havadar bir yerdeyseniz gerek yok ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
![]() Yukardakı arkadasımız tamamen duygusal konusuyor ınanıp ınanmamak sızın elınızde ben sıze cevrenıze bakın ve hıc olmunde olum raporunda sıgaradan olmustur yazan bırını gordunuz mu ? gorduysenız sız haklısınız ama ben gormedım......
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
![]() ayrıca sigarayı sondurupte heba etmeyın...
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
![]() Sevgili arkadaslar yukardaki arkadasimiz okudugu fikradan cok etkilendigi icin bu tür cevaplar veriyor lütfen rica ediyorum beni dinleyin.
bknz; Kanserler Akciğer, gırtlak, ağız, dil, dudak, diş eti, burun, bademcik, tükürük bezi, yutak, yemek borusu, böbrek, mesane, pankreas, mide, anüs, penis, vulva, rahim ağzı, karaciğer ve kan kanserleri bu hastaliklarin hepsine sigara yol aciyor |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
![]() Alıntı:
ben penısıyle anüs veya vulvasıyla sıgara ıcen gormedım kı kanser olsunlar.. ![]() bademcik, tükürük bezi, yutak agız dıl dudak ve dıs etı dısını fırcalamasanda kanser olursun. akcıgere gelınce atmosfer temız degıl zaten kırlı yemek borusu, böbrek, mesane, pankreas, mide, bunlar tamamen stres ve yedıgımız hormonlu yemeklerden olusmustur... kan kanserıde genelde genetıktır. ![]() ..................rahat rahat sıgaranızı ıcebılırsnız........................ |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
![]() Sana söndür dedim o sigarayiii :dyk:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
![]() Arkadaslar siz yukaridaki üyenin yazdigini okumadan hemen bu linke göz atin derim
![]() http://www.sonforum.org/sex-ve-sigar....html?p=143374 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
![]() her ınsanın yazdıklarını okumaya gerek yok ınanmayada gerek yok dedıgım gıbı olum raporunda sıgaradan ölmüştür yazısı görürseniz o zaman haklı olursunuz yoksa tamamen yalan
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|