|
Sanatçılar ve Ünlüler - Fun CluB Sanatçılar fun club, hayranı olduğumuz sanatçıları burada tanıtabiliriz. |
Seçenekler | Stil |
12-26-2008, 18:20 | #1 |
Guy Berryman Röportajı
Merhaba Guy. Nasıl gidiyor ?
Çok iyi gidiyor, teşekkürler. Şu an benim için keşfedilmemiş bir ülke olan Budapeştedeyim, Yeni bir ülkede olmak çok heyecanlı. Etrafa bakınmak için biraz vaktiniz olacakmı ? Evet, yarın akşam saat 2'de Viyana'ya gitmek için ayrılacağız bu yüzden sabah bazı antikacılara ve kitapçılara gidip alabildiğim kadar alacağım. Bu senin turdaki normal planın mı ? Evet, Bu sabah Prag'dan bir gramofon aldım ve Çek Fotoğrafçılardan biraz fotoğraf kitabı aldım. İngilterede bulanamayacak şeyleri aramayı ve bulmayı seviyorum. Turun sonunda eşyalarınla birlikte eve dönecekmisin ? Evet. Çok, özellikle bir sürü kitap ile. Satın aldığın gramofon çalışıyormu ? Gerçekten çalışıyor. Gerçi onun için kaliteli plaklara ihtiyacım var. Benim test ettiğim lekeli ve çizikliydi. 78'lik çalıyor mu ? Evet, öyle olduğunu düşünüyorum.. Belki Parlophone'yi arayıp Viva La Vida'nın 78'lik bir sürümünü çıkarabileceklermi diye sorabilirsin. Olabilir, Kötü bir fikir değil! Gazate - 28 Eylül 2008 |
|
|
|
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|