10-27-2008, 20:20 | #1 |
Tontiş böreği :)
4 Adet Yufka
2 Su Bardağı Rendelenmiş Kaşar Peynir 1 Kutu Krem Şanti 1 Su Bardağından Biraz Fazla Süt 1 Çay Bardağı Sıvı Yağ 2 Adet Yumurta Yeterince Tuz Hazırlanışı: 4 adetyufkayı küçük parçalar halinde kesin.Kestiğiniz tüm yufkaları kenarlarıdışarıda kalacak şekilde küçük ve derin kaselereyerleştirin.Kaselerdeki yufkaların ortasına rendelenmiş kaşarpeynirinden eşit miktarlarda serpin. 1 kutu krem şantiyi,1 subardağından biraz fazla sütle birlikte derin bir tenceredekaynatın.Kaynayan malzemeye 1 çay bardağı sıvı yağı ve tuzu ekleyin.Birmiktar ayırın.Karışımı yufkaların üzerine dökün.İçeri dolan yufkalarınkenarlarını içine doğru katlayın. afiyet olsun |
|
|
|
10-28-2008, 14:11 | #2 |
böreği anladık da tontiş nedir yaw
|
|
10-29-2008, 14:53 | #3 |
Börekler tontis ondan
|
|
Konuyu Toplam 2 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 2 Misafir) | |
|
|