|
Komik Yazılar,Fıkralar ve Hikayeler Komik yazıları burada paylaşabiliriz |
Seçenekler | Stil |
08-28-2008, 11:20 | #1 |
Polisin Telsiz Konuşmaları
Kızıltoprak kırmızı ışıklarda duran Trafik Polisi, ters yönden gelen araba
>şoförüne seslenir; >- 34 GV 713 ! >- Bugün çok para kazandın herhalde ? >- Acelem var, şanslısın... >- Phhh!...Adanalı devam et! >- Phsss!..Adanalı kime diyom! Devam eeeeyyyt! >- Aaaauueee!..Ulen kulaana şalgam mı kaçtı kime diyom yürüsene! ( Phhh & >Phsss: Megafondan çikan tiz sesler) >- 34 VG 0983 sağaaa çekhh! >- 34 VG 0983 sağaaa çekhh! >- Sola demedik öküzzzzzzz! Sağa çekhh! >Göztepe soyak site'sinin önünden yürüyorum... Birden polis bir BMW'yi >durdurdu... Polislerden biri indi diğeri de içerden bakıyor, ben de yana >döndüm bakıyorum öyle, enteresan geldi. Adam sarhoş falandı, biraz bakiim >eğlenirim diye düşündüm... İçerideki polis birden megafonla; "Önüne dön, önüne dön, kendi tipine bak >sen soytarı" dedi… >Mecidiyeköy'de bir sabah erken, polis otosu arabanın tekine sesleniyor; >"Zabahınan ceza yazdırma zabahınan" (Sabah ile demek istiyor) >-Şoförün biri trafik sıkışık iken park yasağı olan yere direksiyonu kırar ve >durur... >Polis; "Beyaz uno çek kardeşim park yasak!" gibilerinden bir anons yapar... >Şoför el kol hareketleri yardımıyla "Abi ekmek almaya geçiyom hemen çıkacam" >der !.. Yarım saat kadar sonra elini kolunu sallaya sallaya çıkınca polis >anonsu patlatır; "Beyaz uno, ekmek nerde lan?" >Polisler arabayı sürenin tipine göre hitap etmesini de bilirler; >- Sarışın bayan saa çeker misiniz diyorum, lütfen… >- Beyefendi... Bıyıklı... Bekleme yapma! >- Deri ceketli.. Et benli.. Hade.. >- Duymuyor musun lan! Gözlüklü zibidi! >Olay Çankaya'da geçiyor... Ankara'da patates soğan satan, megafonlu bir >kamyonet. Polis anons yapıyor; "06 MN 1945 ilerleeeeeee…" >Kamyonetin megafonundan cevap geliyor; "Anlaşıldı tamaaam!.." |
|
|
|
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|