![]() |
|
Komik Yazılar,Fıkralar ve Hikayeler Komik yazıları burada paylaşabiliriz |
![]() ![]() |
Seçenekler | Stil |
![]() |
#1 |
![]() türk tipi ölçü birimleri
-------------------------------------------------------------------------------- *abi geçen gün bir balık yakaladık kolum kadar *muhsin abi!geçen bir woofer almışım ,öküz gibi ses çıkarıyor!mükemmel abi! *kaç karış? *başarılı türk aşçı fransa da lüks otele transfer edilir.diğer aşçılara bazı tarifler öğretmesi gerekmektedir.geçerler ocağın başına bizmkisi başlar: -bir tutam maydonoz,bir tutam karabiber,yetecek kadar su...fransız dayanamaz sorar: -bunların bir ölçüsü yok mu? -bizimkisi terslenir: -ben ne diyorum?bir tutam olacak demedim mi? *bir demet maydonoz,iki tutam karabiber,bir diş sarımsak,bir avuç fındık,bir tepeleme çay kaşığı tuz,bir dünya iş,bir araba laf,kafam kadar kiraz,beş posta dayak,burdan sana kadar bilemedin kapıya kadar... *türk ün kendi ölçü birimidir:türkk kadar kuvvetli,bir türk dünyaya bedel *kavgaya giderken"kamyon kadar adam toplanır"sayı belirtmek için uygunn sıfattır. *iki bıyık bükümü sağa,üç evlek ileri... *hükümet gibi kadın... *ayarlarız! *ramazan 10 damacana gücünde arkadaşımız |
|
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
#2 |
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |