![]() |
|
Komik Yazılar,Fıkralar ve Hikayeler Komik yazıları burada paylaşabiliriz |
|
Seçenekler | Stil |
![]() |
#1 |
![]() - Bazi seyler artik bana yetmiyo (Birak)
- Annem seninle tanismak istiyo (Birak) - Babam seninle tanismak istiyor (Birak) - Kendimi asmak istiyorum (Birak) - Bu gün kendimi yorgun hissediyorum (Birak) - Uçur beni (Birak) - Hadi yigidim aslanim kalem kaslim (Hemennnnnn) - Yaa bu ayki Tel faturami sen ödesen (Düsünme bile) - Pelin in erkek arkadasinin arabasini gördün mü (Neee birak tabi) - Bendemi o kiyafetten alsam (Kosarak uzaklas) - Sinemami olmaz ya günümüzü sinema ile berbat etmiyelim ama sen bilirsin (Birak birak birakmakla kalma tokat at) - Evlenirsek ben ütü ve çamasir olayina girmem (Birak imkanin, varsa kafa at yere düserse tekme ile devam et) - Ayyy bu kiyafet sana hiç yakismamissssss (Sus ve baska bir tarafa dogru islik çalarak yürümeye basla) - Sakalarin batiyoooooooooooo (Uçan tekme at) - Dis etlerimde iltihaplanma çikti öpüsmeyelim bir süre olurmu hayatim (Döner tekme at midesine) - Cep telefonunu çaldirir kapatirsa (Polis karakoluna yönlendir, birak) - Hayatim ben makyajimi yapip asagiya inicem diyip 2 saat gecikiyosa - (Gözüne parmagini sok) Burnumu biraz kaldirsam mi (Kulagini isir) - Siz erkekler futboldan ne anliyorsunuz (Kosarak omuz at) - Özür dilerim geciktim (Sopa varsa etrafta sopa ile kovala yoksa tat bul gerisini birak içindeki hayvan bitirsin) - Komik ayakkabilar giyiyorsa (Ben karismiyorum bu kisma isteyen istedigini yapsin) - Eski erkek arkadasimla bir yemek yesem ne olurki hem bana önemli bir sey söliyecekmis çok merak ettim (Son sözlerin mi, mezartasi için biraz uzun oldu da...) - Baskalarinin hikayelerini dinleyipte siz erkekler çok hayvansiniz derse (Kafa göz dal ben suçu üzerime alirim) - Evlenince ben senin ayagina basicam (Öyle bir tokat atki Allahi sassin) - Tu anda seninle konutamam evde misafirler var (Dürbünlü tüfekle vur 250 metreden) - Ay sikildim çikalim bu filmden (Patlamis misirlarin hepsini zorla yedir) - Sevgililer gününde sana ayi alirsa (Kafaderisi kemerini süslesin veya postu sömineni) - Hayir o arkadasinla görüsmeni istemiyorum (!!!!!!) - Agzi açik yemek yedigi zaman (Masayi firlat sandalyeyi kir kafasinda) - ALO KOCACIM NABER (!!!!evlenmeden hele aman amannnnnnnnn. birak birak hatta birakma kaç.....) (ç)alıntı ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
|
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|