![]() |
|
Komik Yazılar,Fıkralar ve Hikayeler Komik yazıları burada paylaşabiliriz |
![]() ![]() |
Seçenekler | Stil |
![]() |
#1 |
![]() -Şu garibana bir sadaka be güzel ablam.
-Güzel ablam mı? -Güzelsin tabi be abla. -Kim bilir daha önce kaç kadına söylemişsindir bunu. -Söyledim tabi be abla işim bu benim. -Siz erkekler hepiniz aynisiniz. -Vercen mi para abla? -tabiii ki hayır. -hadi git o zaman, dükkanın önünü kapama. - bi ekmek parası... Allah ne muradınız varsa ve… - Sus lan yalan yanlış konuşma. - Ne nasıl yani? - Dün aksam Show TV’de gördüm holdingi varmış lan hepinizin! -Allah rızası için + ben satanistim - Satan senden razı olsun + tövbe tövbe. -Yer cebeci, otuzlu yaslarda bir deli, çok sevimli bir ifadeyle zor anlaşılır bir şekilde hızla: - abi, abi Allah rızası için 100 bin lira ver, 100 bin abi 100... - Al 250 bin var. - 100 bin abi, 100 bin... - Yok 100 bin, sen bunu al. -Ulan bi 100 bin vermedin ha ne kadar cimrisin - Kardeş annem çok rahatsız bir ekmek parası ilaç alamadı.. + daha yaratıcı olabilirsin.. - babam çok aptal çalışamıyor kardeş .. + hım başka -halamın kızı çok basur, görsen korkarsın bi ekmek parası + senin yok mu bir derdin? - ya kız terk etti, sorma kafam bozuk.. şeytan diyor ki gel benim için dilen.. + hım.. doktorum ben.. paran olunca gel bir bakalım.. - … -- evladım, Allah rizasi için bir ekmek parası.. - al teyze al - bu ne? - iki yüz bin, ekmek parası.. iki yüz değil mi ekmek - yahu evladım bu bana yetmez, 1 milyon ver bari..rejimdeyim kepekli ekmek yiyorum - eh istersen 5 milyon veriyim üstüne bi de light kazandibi yersin - sen ver ben diyet cola alırım üstüyle |
|
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|