|
Şiirler ve Yazılar Beğendiğimiz yada yazdığımız şiir ve yazıları burada paylaşabiliriz. |
Seçenekler | Stil |
07-30-2008, 18:40 | #1 |
F-tipi yalnizliklardayim…
Özlemek; figan düsürmek satirlara, ruhumun en azili yanginlarinda,
Kahir kusmak sayfalarca, üstüme sinen dört duvar yalnizligima... Beklemek; sensizligin soguk vardiyalarinda, b(r)itimsiz bir umutla, gelisini, Yaslardir dile gelen ve yazan, yazilmamis siirlerin (z)amansiz sitemini.. Düsünmek; zifiri gecenin yar(a)isinda, aklimi alan ay isigi gözlerini, Sözler yetmez anlatmaya, icim yanarak icine düstügüm sen(s)sizligi.. Dile(n)mek; su bedbaht gönlümle varip huzura, el acmak Rahman’a, Arsi hickiriklara bogarak, senli dualari miraclamak semaya sonra.. ...... Susmak; en konusulacak (y)animla, hüzün misralari süsler satirlarimi, Lal olmus her halim benim. Bu konuskanlik da ne? Kim sukutuma dadandi?.. Yanmak; lavlar püskürten sensizlikte, yoklugun serilmis üstüme, Sen gittin! G(S)özlerim kan canagi, cig düsmüs sanki düslerime.. Avutmak; leyli ifadelerle, adina meftun mecnunsu yanlarimi, “Gelecek”li yalanlarla aldattim, vuslata susamis masalimi.. Aglamak; caresizligime tek care, can alici acilara mübtelayim, Hersey sen oldu, olmadigin hayatimda. F-tipi yalnizliklardayim… |
|
|
|
07-30-2008, 18:44 | #2 |
güzel bir şiir abla emeğine sağlık yanlış hatırlamıyorsam divan edebiyatındaki bir yazı biçimiyle yazılmış nazım biçimleri galiba unuttum şimdi...
3 sene oldu kitap açmayalı... |
|
07-30-2008, 18:48 | #3 |
f-tipi ceza evi gbi bşimiydi ?
şiir içn t$k |
|
07-30-2008, 19:15 | #4 |
okuyan gözlerİnize sağlık CANLAR...
|
|
07-30-2008, 19:16 | #5 |
sennde hazrlayan ellerine sağlık