|
Aşk, Sevgi ve Evlilik Aşk, Sevgi ve Evlilik ile ilgili herşey . |
Seçenekler | Stil |
07-25-2008, 20:24 | #1 |
Geç Kalmış Mutluluk Bazen Hüzün Getirir
Zamandı kollarımda bir yılan gibi korkak Ve bir yalan gibi çabuk akan Çünkü bendim u dönüşü olmayan yollardan Ettiğim mübarek dualarla bana geri dönmeni bekleyen Avuçlarımda bir damla gözyaşı buharlaşıyordu Topuklarım okyanusun dibindeki kumlara saplanmıştı Boyumun on katı yüz katı bin katı kadar derde batmıştım sanki Ve aşklardı gece kadar sakin karanlık kadar sinsi Güneş iki yüzlüydü ve de hiç olmadığı kadar yalancı Ya da bana dönüktü hep sönük tarafı Sözlerimde nehirler susuyordu Bir orman hikayesi gibi usul ve biraz da suçlu gibi Aşıkların kana kana su içtiği Yanlarımda kanayan kalpler vardı Ay ışığını ezen gözleriyle birlikte Unutmak kadar yalandılar Ve tekrar hatırlanmış kadar gecikmiş Solmuş değil de yolunmuştu güller sanki Küsmüşlerdi ve açmaz olmuşlardı bir daha Güneş de bıkmıştı galiba Her gün yeni bir umutla doğup insanları kandırmaktan Artık ölüm kadar gerçekti hayat Ve hayat yaşamak kadar sıkıcı Ya da bana çizilmişti kaderin umutsuz yolu Günlerde hep aynı yaşananlar gibi Sadece zamanı farklı Acaba zamanda mı hep aynı Yoksa sadece ben mi inanmıyorum yalanlara Veda etmek zor mu gelir alışmış olsa bile Ya da gitmek mi kolay kalmak mı Herkes üzgün gibi Zaman gibi gün gibi aynı Sözlerde susmuş artık Yaşamlardan seken kurşunlar vardı Hep zamansız ve yalnız birini vuran Denizler kadar suçsuzdum Şimdi günahlarımın aflarını istemeye yüzüm yok Ve hayatımda ilk defa korkuyorum bir dilek tutmaya Sensizlik işte bunların içinde Aslında çok da zor gelmiyor artık Çünkü ne kalan benim ne de giden Sadece bir kurşun sekti senin hayatından benim hayatıma Sadece bir yangın düştü gözlerinden Dağlar görmemişti böylesini Karlar buharlaştı gövdemde Öfkem buz tuttu ve gölgem savaşmadı benimle Sen olması gerekendin Gecikmiş gelişin artık yetmez beni mutlu etmeye Yunus Emre Erzar |
|
|
|
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|