|
Şiirler ve Yazılar Beğendiğimiz yada yazdığımız şiir ve yazıları burada paylaşabiliriz. |
Seçenekler | Stil |
07-18-2008, 14:06 | #1 |
Rüyalar Güzeli
tuhaf olan,seni tanımadan sana aşık oluşum
sana dair bildiklerim rüyalarda ve dualarda gizli sen uzun çabalarla ancak soyutlaştırabildiğim belki birgün sıcaklığını,heyecanını duyacağım kişi. biliyorum,sen de benim gibi arayışta ve elinde kalem kalbinde sonsuz umut ve tabi sayfalarca ben bu sayfalarda iki cesur gemici ve tek rota keşfe çıkar hergün iki aşık bu sayfalarda gün olur,aylarca karaya hasret fırtınalarda gün olur,yağmura hasret bereketsiz topraklarda buluşmak ümidiyle hergece dalarız rüyalara bugün gözlerini çizdim sayfalara ama alamadım yanıma dünyalar tersine çıkar dediler de atıverdim bir kenara söylesene rüyalar güzeli kıyamet kopar mı buralarda herkes koşarken o gün şuursuzca,sözlerini unuturak biz koşalım birbirimize yeminimizi hatırlayarak yeter bize,bir biz ikimiz bir de yeminimiz hayalin ve hatıran varya hergün hayatımda seni görüyorum ya hergece rüyalarımda çıkmadıysan hala hayatımda karşıma bu sorun değil güzelim,ben aradığımı bulurum rüyalarda sorun şu ki rüyalar güzeli,yazık oluyor bu insanlara onlar için dünya her derde deva peki ya esas dünya rüyalarsa. |
|
|
|
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|