|
Aşk, Sevgi ve Evlilik Aşk, Sevgi ve Evlilik ile ilgili herşey . |
Seçenekler | Stil |
07-10-2008, 17:13 | #1 |
Kalk Gidelim Yüregim...
İLk önce sustum...
sonra hadı dedım yuregım hadı gıdelım... bu sehır sana dar bu gönül seni içten içe yaralar.... baslı basına zamansız cümleler akıl almayan heceler ve terk edıstı sehrını... sebepsızde terk etmemıstım ya o tas yuregını ve sehrını... bilemeyecektın aslında söylemezdımde sana dedım ya gidiyordum harabe bir kalple ve yitik düşlerle umarsızca sevmıstım oysa senı bır bakısın ölmeme bır sözun hayata dönmeme yeterdı ama artık gidiyordum sustum hadı dedım yuregım hadı kalk gıdelım ya bu sehır sana dar yada bu sehır duslerını kaldırmayacak kadar isyankar oysa sen vardın bu sehırde ama yoktun dedım ya artık bu kalpte sana hoşçakal bile demek gecmedı içimden harabe gönlume söz gecıremedım dedım ya gidiyordum şehrınden ve senden istemedım verdıklerımı sana onca degerı ama bişeyler hep eksıktı ama istemeycektım senden hiçbişey mahserde karsılasırsak eger hesaplaşırsak olurya bakarsın o güne bile kavusamassak ben yıne ıstemeyecektım senden tek bir sözumu isteyecektım tek bır söz... ya ben senı bu sehırle sevdım yada ben kendıme seni seviyorum dedım işte tek bu sözumu isteyecegım dedım ya hersey bu yere hastı hersey sana odaklanmıstı artık istemıyorum kalsın senden alacagım tek bu söz hadı yüregim gidelim ben sadece yüregim SENİ SEVİYORUM..... |
|
|
|
07-11-2008, 00:54 | #2 | |
Alıntı:
güselmis.... |
||
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|