|
Aşk, Sevgi ve Evlilik Aşk, Sevgi ve Evlilik ile ilgili herşey . |
Seçenekler | Stil |
07-08-2008, 00:43 | #1 |
Bu duygunun adı yok..3
Yorgunum, Bitkinim... Mutsuzum, Umutsuzum... Yalanların icindemiyim Yoksa gerceklerin mi... Kanadı kırılmıs Yaralı bir Güvercin gibiyim... Yalnız, kimsesiz ve caresiz...Aglıyorum Yanıma gelen yok... Bagırıyorum Acımdan, bu Sancılara daha ne kdr dayanacak Yüregim... Gel artık, gelde iyilestir su kanadımı.... fkt nafile ne geliyor nede gidiyor... Ey Sevgili Ömür bitiyor....Zaman farkedemedigin kadar hızlı geciyor... Gittin...gittinde ne oldu... bi bak istersen ardında bıraktıgın yaralı yüregi... Yoklugun yok olusum oldu...gidisin bitisim oldu... Mutlulugumu kaybettim, Sevgiyi kaybettim, kendimi kaybettim... Seni bir daha ne zaman görebilecegim? bir daha ne zaman elini tutabilecegim? bir daha ne zaman kokunu icime cekebilecegim...? söylee, söyle sevgili ne zaman? Her gece Seni hayal ederim, Seni düslerim.... Beynime kazınmıs bir film vardır...Sen&Ben. Yalnız ikimiz... Yeter artık bu sensizlige dayanamıyorum... bu kadar özlem , hasret yeter... Bekliyorum...Beklic em... Gelip Gelmiyecegini bilmesemde Bekliyecegim Sevgili... umutsuz umutla yasayacagım.... Mutsuzlugumun Mutlulugunu Yasıyorum... |
|
|
|
07-08-2008, 01:20 | #2 | |
Alıntı:
|
||
07-08-2008, 01:22 | #3 |
yüreğine sağlık
|
|
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |