|
Şiirler ve Yazılar Beğendiğimiz yada yazdığımız şiir ve yazıları burada paylaşabiliriz. |
Seçenekler | Stil |
07-07-2008, 15:29 | #1 |
Aşk ve Son söz...
Dostuma; Dosttan öte duygular besledim Sevgiyle,sadakatle bağlandım ona Erişilmezimdi,gönül yaramdı o benim Gizli gizli kıskançlıklar yaşadım Sahte sahte Aşk tesellisinde bulundum İnsan sevdiğini nasıl teselli ederki Defalarca kez haykırmak istedim Sözcükler boğazımda düğümlendi Söylemek, sonucuna katlanmak Fakat öyle zorki.... Sevdiğim ama dostum dediğim insanı Dost olarakta kaybetmek En büyük riskti benim için Dayan yüreğim dedim hep Geceler boyu yalvardım allahıma Dostumun kalbine sevgimin tohumlarını ek diye Hergün ettiğim duanın Sabırla gerçekleşmesini bekledim Ve son perde açılıyordu artık Herzaman buluştuğumuz mekandaydık yine Hava o kadar sıcakken Soğuk fırtınalar kopuyordu yüreğimde Dinle dedi sözlerimi Ben seni herşeyden çok sevdim Ama... Bir kardeş,bir dost,aileden biri gibi Sevdim... Sevdim seni çünkü dostumdun benim Senki sevgilerin en iyisini hakedensin Senki duygu yüklü bir perisin Senki benim en değerli dostumsun Yeter dedim yeterrrrrrrr Avazım çıkana kadar bağırdım Ne söyleyeceksen söyle dedim Hırçınlaşmıştık ilk defa Devam etmeye başladı,kılıçtan keskin sözlerine Ben sevgilime evlenme teklif ettim Haftaya nişanımız var,onur konuğumuzsun Hatta nikah şahidimde sen olacaksın dedi İşte o an.... Gözümden bir damla yaş döküldü Biliyordum dedi... Benim için sevinç gözyaşları dökeceğini Çünkü, gerçek dostumsun diye bitirdi konuşmasını Başımı yavaşca öne eğdim Onayladım sözlerini Sessizce masadan kalkıp,izin istedim Attım kendimi ankara sokaklarına Pervasızca rüzgara inat koştum,koştum.... Gözlerim yaşlı kalbim yaralıydı Nikah defterine nikah şahidi olarak değil Hayat arkadaşı olarak imza atmalıydım Ama olmadı,olmadı işte Yaşamamın gayesi tükenmişti artık Karşılıksız aşkıma son sözümü söylemeliydim Bütün cesaretimi topladım,derin bir nefes aldım Bir daha çevirmemek üzere son kez aradım onu Canım; dinle dedim sadece dinle beni Ben seni deliler gibi sevdim.. Candan,yürekten,herşeyimle Dostu sever gibi değil Sevgiliyi sever gibi sevdim seni Sen ne yaptın Gittin başkasını tercih ettin..... Elveda karşılıksız aşkım,elveda.... Unutmadan söyleyeyim Nikahına gelemiyeceğimi de bilmeni isterim Çünkü o gün Senin için mutluluk..... Benim içinse Öldüğüm gün olacaktır.... alıntı |
|
|
|
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|