|
Aşk, Sevgi ve Evlilik Aşk, Sevgi ve Evlilik ile ilgili herşey . |
Seçenekler | Stil |
07-02-2008, 00:03 | #1 |
KaTiLiM oLdUn HeRgEcE NEDENSE?????? OkUmAdAn GeÇmEyİn PiŞmAn OlUrSuNuZ!!
Karamsar günleri lirik yapıp at yo! Mikrofonum offdan on oldu kaç yo! Sigaram plak çemberimse çabuk yak Düsmanım içime hapis çek bırak Dertlerim kat kat Bugünü bırak bak Dilime kelepçe uymazdı ahmak Damarıma jileti vurdular hangi Bugün mü sorunlarım çözülecek sanki Sorunum baki Çözümüm var ki Kusura bulaşmadan bugun tilki saki Geçmişim var ki bu ufuklara uzanan Geleceğim ümitsiz bir dağ tepe sıradan Dilimi şüpheler içinde sardılar Fikirlerimi bana doğru bağırdılar Kalemimle satırlara bulanan bir şairim Bu yolda ben sonsuz sakinim Nerdeyim sessizce bende Yürüyorum aklım eserde Suskunum bugün yine bende Dertleri çek birak... [Chorus] Ben ne savaşlar verdim kendime bir rabbim şahit, Sor ne zaman vurdun kendini en son Katilim oldum her gece nedense... SAGO Rap Sanırım sensiz bir geceye daha hoşgeldim Nedense biraz gerginim Stresimi yumruklarımı duvara çiviledi Gözlerim kendini saldı Sanırım o an orda değildim 30 dakka öldüm 5 dakika dirildim Gözyaşlarımı yağmur sandım ıslandım Dileklerimle fısıldaştım Kolonyalarla koklaştım Nedense son darbeyi kalbime attım Kendimi 3 yerimden bıçakladım Azami hırs yaptım nedense acımadım Kendimle yeminleştim ve Dişlerimi sıktım Yumruklarımı sıkıp tırnaklarımı kırdım Nedense en çok sigaramı aradım Tek bir kelime edemedim Özür dilerim seni üzmek istemedim En iyisi intihar edeyim dedim,ettim 10 dakikalık yaşam molası verdim Sanki cehennette bir serinlik kolası içtim Ve sonra ilk uçakla cehenneme indim Nedense en çok kusmak istemiştim,senden utandim Kendimle hiç bu kadar çetin savaşmamıştım KENDİMDEN KÖŞE BUCAK KAÇTIM!! YAŞAMA HAKKIMI SONUNADEK Mİ KULLANMALIYIM TANRIM? Döner başım akar yaşım, kar tutar saçım çölde hayratım Duvarlar üzerime geldikçe kendime 10 parmaklı bir surat yaptım... Ben ne savaşlar verdim kendime bir rabbim şahit, Sor ne zaman vurdun kendini en son Katilim oldun her gece nedense... Külle bezenip gülle kandırıldı tüm hayallerim. Kurak sevgi bahçesi suya hasret Bir Yığın İnsan Gördüm Günlükleri Dolabında Gizli Saklı, Kendiyle Mektuplaşan Ya Da Kendiyle Konuşan. Dününü Unuttu Hepsi. Günler Günlüklere Küstü Ya Da Günlük Yazara Kara Kara Önlük Giydi, Son Mektup Kalbine Sıktı. Acımasızca geçip giden zamandan geriye kalan sadece yanlizliklarimiz Sonbaharda Katil Oldu Rüzgârlar, Öldü Tüm Yapraklar, Yağmur Aldı Gözyaşı Ve Rüzgâr Oldu Ruhlar Estiler Yavaşça. Sen Misali Ağlamıştı Her Dünüm Usulca. Yalnızlık Ömrüm Boyunca Tanımadığım Bir Yabancıydı; Onunla Şimdilerde Beraber Uyanıyoruz Her Yeni Güne iki Yalnız Şarkılar Yazıyoruz, Yorgunuz, Çok Yorgunuz, Çok Yorgunuz... Çekilişsiz, kurasız hediyeyi sundum, al ve aç paketleri, içine sevgi koydum, arada sıkışan nefretimde cabası Vefalı bekleyişler, zamana küstü tüm bu bekçiler, isyan etti sevgiler, direnişte nefretim. Günlerim ağlak sabrın sonu selamete varsa da faydası yok, gözlerim sağanak varsın sözüm olsun gülücük merhamet olmasın, defterim sığınak yazdıklarım ayrılık damarında kan bitmiş günlerim ağlak sağlıcakla kal benden uzak dur yakın olma. Kalbi hacize verdim oysa borçlu sendin Bir bahaneden ibaret terk ediş. Ve ben bütündüm yarımı sevgilimde bırakıp yarımı sokağa attım. Kaybettiğim gülücüğü gül demeti halinde koymuşlar oysaki suratıma gömülü parmak izlerin omuzlarımda gözlerimde bir filmsin. Göz çukurlarımda uyuya kalmış bir bebeksin. bende ninninim uyu Bilmecelere ısınamadım hele de senle ilgiliyse sevemedim sualleri cevapların yetersiz kaldı. Tarihin sayfa aralarına kırmızı gülümü çoktan koydum. Benim kalemi bir kişi yıktı, kalemimi kirdi sözlükte sevgiliydi anlamı.. İçimdeki sultanın yüzünü görmek ister gözlerim Dayanmak en zor eylem Aşkımın gözyaşları deniz, içinde Yunus balıkları, ne zaman duracak bilmem kafamın dönme dolapları. İnecek var,durdurun dünyayı !... Aşka verdiğim resitalimde sendin sazıma mızrap. Sen çıtırsın en basitinden kırılırsın Benden bir dirhem sevgi çalamadı hasım Cevapların olmalı,çünkü sorularım vardı !... Her kekelediğinde yalan sinyallerin yandı. Şimşek çakışı misali beş saniyelik gelip geçendi ağlamacıkların. Patakla ruhumun karamsar çocuklarını.. Al elinden şekerli elmalarını Son vedanın adını elveda koydum Cehennemde yaşadığım için cennet hakkımdır Nedense işler karmakarışık işler, kalbim sevdiğim özler, hani varya bazen özlü sözler onları düşünüp dolu gözler! İNANÇ BİR TARLADIR, HEDEFİ OLANLARIN SÜRDÜĞÜ. GÜLMEK BİR MÜKÂFATTIR, AĞLAYAN GÖZLERİN GÖRDÜĞÜ. ÖLÜM BİR KARANLIKTIR, TÜM IŞIKLARIN SÖNDÜĞÜ. MADALYON 2 TARAFLIDIR, İYİ VE KÖTÜNÜN BÖLDÜĞÜ SEVGİ TUTUKLU BİR KRAL, ESARETTEN BEZMİŞ MEĞER. AŞK BİR MÜLTECİ, GÖÇÜP GİDER, BİLMEZ DEĞER. FERİ KAÇMIŞ 2 GÖZ, BİRBİRİNE SARILMIŞ 2 TİTREK DUDAKTAN İBARET SURATIM. (YARDIM ÇAĞIR!....) KURTARIR BEDENİ ELBET BİRİLERİ YA. KÜRDAN KOLLAR AĞIRLIĞINDA EZİLİR, DOKUNSALAR AĞLARIM, AĞRISI FERYAT. (TAHAMMÜLSÜZÜM !...) DİNDİRİR ACINI ELBET BİR MELEK YA. İÇİMDE ŞEFİNİ KAYBEDEN BİR ORKESTRANIN HÜZNÜ VAR. DIŞIMDA CHARLİ CHAPLİN GÜLÜŞÜ... Saniyeler dakikalarla yapar alışverişi saatler seni alır benden korkarım olamaz gelişi. Rüzgâr saçını süpürse mest olur bakışlarım. Adınla uyanır kulaklarım, yüzünle açar göz kapaklarım En güzel şiirlerimle kaleme adini sayıklatırım. Odamın hayaletisin sessizliğine aşığım. Bu devranın binlerce sevgi müşterisinden biriyim yalnızlığıma küfrederim sensiz halden müştekilim. Yüzüne baktığım her an cennetten bahçe görülür. Seni içeren masallarım anlatılacak kadar kısa degiller. Ask ilinde bir tarafta cüceler diğer yanda devler. Sensiz geçen günlerin kazası yok be sevgili Gönlüm aydın, ruhum yüzüme yuva kuran bir kuş. Gözlerim alçak seyirde yüksekler desteksiz uçuş Ellerim dilimi büker Sago Zorda olsa konuş.... MT - Amewrika Yağdı gökyüzü,gözlerimde yaş mı var 25 senelik kaderimde yas mı var Yorgunum omuzlarında ton taş mı var Ağlasın bırak,içimde savaşlar mı var Amin de,başlasın savaş Hayatı yor, dokunma aksın kan nehirleri yavaş yavaş Bu neyin karnavalı,hangi noel,hangi festival Katiller,televizyonda barış çağrıları,katloldu mesaj Dur ağlasın gökyüzü,vur üzülsün gül yüzü Soldum ben,çiğleri bombalara düşmüş şehirlere kondum ben Anka kuşu gibi ebabili yoldum ben Ne oldun sende yok oldum ben Bir petrol için katlolurken sen,ben baka kaldım içimde bir ben daha yok ben Neden ya Rab Zevk çığlıkları katliamlardan yükselirken İngiltere,Amerika küçük çocuklara tecavüz eden onurlu askerleri Güya Vieatnam�ın torunları Lan Vietnam�da yenilmedin mi sen Sen Hollywood�da gerçekliği saptırırken Genç beyinleri zehirlerken,baktım sadece ben CNN�de taraflı haber,BBC�de gülay gerçekler oynatılırken 30 senedir planı yapılan savaşları başlatırken Yoruldum san sen Kolonilerin emrimde tek güçsün Amerika Macera dolu Amerika,amemo burası fuck top Amerika Coca-cola,ezilen zenciler,getto ve sahte gangstacıklarla Bütün Dünya�ya baş kaldıran tek dişi bile kalmamış bir medeniyet %70�i obez Amerika,%100 sömürücü Amerika Hamburger,kola,Hollywood özentileri ile ele geçirilen adaletin olmadığı bir Dünya mıydı ütopyam Sisteme bağlı dogmaların yaşadığı bir Dünya mıydı istediğin yalan Yalan dolanla kitlesel hipnozları başarabildiğin ve beyine hakim olabildiğin,frekansları çözdüğün bir film Reklamlarda bile propaganda,her filmde çarpıtılmış gerçekler Kasları hormonlu,beyni olmayan Mr.Amerika dediğin zevzekler Durun siz üretmeyin biz size veririz dediğiniz ürünler Ve istihbaratı kontrol eden internet bağlantılı gizli örgütler Sözde sivil savunma,gözde kontr gerilla Bıraktım herkesin silahı olmasın boşver Herkes yazsın bir kelime de olsa Başını kaldırsın herkes seksle uyutulduğumuz tv�den Ve baksın Dünya�nın farkına varsın Vicdanı varsa elini koysun ve bağırsın DAHA GÜZEL BİR DÜNYA İÇİN FUCK JUSTİCE FUCK AMEWRİKA Ege Çubukçu - Film Gibi Beceriksiz ressamın siyah beyaz tablosu gibi hayat biraz beyaz en çok ta koyu istem dışı dahil olursun bu oyuna gözlerini açar açmaz başlar tantana yavaş yavaş açılır sahnenin perdesi başrol de sensin mekan hayat sahnesi dublorsüz bütün riski sana ait ya adam olacaksın yada serseri gün gelecek zorluklar çıkacak körpe beynin sorunlarla dolacak idrak edemeyeceksin olan biteni sonra çözüm gelmeden film son bulacak neler yapılacak neler edilecek bunların cevabı senden gelecek sahne senin sahnen rol senin rolûn senaryo kader ve basladı çekim aklın başına gelmeye başlar zaman aktıkça su gibi kara kara başlarsın düşünmeye geleceği ve de maalesef yitirilmiş geçmişin yasını tutmak çok yazık hayat bir film gibi gözlerinden geçer ama aynı gözler geleceği zor seçer hayat bir film gibi yaşanır ve biter filmin sonunda mutluluk ya da keder hadi sen seç çekim 2 sahne 1 işte başladı olayın akışını belirleme zamanı zor kararlar zarar ve yararlar ömrün boyu seni korur ya da yaralar paralar yaşam boyu içini ama belki de ulaşacaksın mutlu sona gün batımına doğru giden patikadan yürüyeceksin atınla bir başına mutlu sonla biter sanma bu filmi mutlu sonla biter onca film gibi kötü adamlar Erol Taşa hiç benzemez senaryo sana hep başrol de vermez yeri gelir figüranı oynar ve göçersin kendin için en iyisini seçmelisin sensin senarist sensin yönetmen hayatına yön ver çok geçmeden aklın başına gelmeye başlar zaman aktıkça su gibi kara kara başlarsın düşünmeye geleceği ve de maalesef yitirilmiş geçmişin yasını tutmak çok yazık hayat bir film gibi gözlerinden geçer ama aynı gözler geleceği zor seçer hayat bir film gibi yaşanır ve biter filmin sonunda mutluluk ya da keder hadi sen seç |
|
|
|
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|