07-01-2008, 00:08 | #1 |
Aşkcell
Sadece bir hiciv; mekanikleşen duygulara, yozlaşan sevdalara, konuşamayan dillere ithafen.
-aradığınız aşk’a şu an ulaşılamıyor, lütfen daha sonra tekrar deneyiniz. -the love you have called can not be reach at the moment, please try again later. -ne oldu? -ulaşılamıyor -çekmiyor mu? -sanırm -nerde acaba? -bilmem,uzun zamandır ben de aynı soruyu soruyorum.Ya iki dağın arasında kaldı ya da yüksek binaların ortasında.Denize yakın olsaydı ulaşırdım. kapsama alanı içinde sevdalar yaşasak diyorum aradığım aşk’a nedense bir türlü ulaşamıyorum yanlış bedenlere kuruluyor antenler olmadık yürekleri çekiyor, olmadık yürekler umutların pili zayıf sabırların şarjı tükeniyor yoksa kontürlü mü artık sevdalar, sadece çaldırıp kapatılıyor? “sesin gidip geliyor,aşkımı duyamıyorum”, diye başlıyor cümleler yasak olan yerlerde bile yürekler soyunuyor kısa mesajların içinde kısa düşüyor duygular düşünmeye bile gerek yok sen ne istiyorsan söyle, hazır burda yazılmışı var eskidenmiş o mektuplar,cilveler, telgraflar köşeyi dönünce yanlışlıkla birbirine çarpmalar bana şebekeni söyle, sana kim olduğunu söyliyeyim artık yazık ki mesajlarla tanışıyor insanlar nerde o eski sapıklar,nefes almalar,derin oh’lar artık sms’li son model tacizler var el ele,biz bize, göz göze,kucak kucağa cell artık bütün yüreklerde sadece aşkcell eğer durum buysa, benim de bir ricam var: kapsama alanı içinde sevdalar yaşasak diyorum aradığım aşk’a nedense bir türlü ulaşamıyorum |
|
|
|
07-01-2008, 12:13 | #2 |
aşkcell
|
|
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|