Öncelikle merhaba arkadaşlar biliyorumki bu bölüme kandan igrenen vahsetten hoslanmıyalanlar cogu zaman girmez girmişse bile bu rada kuracagım plan migdenizi bulandıra biri onunu için okurken yanınıza bir kova almayı sakın unutmayın !!!
Hikayenini üzerinizde güzel etki bırakmasını istiyorsanız bunu karanlık ve sessiz bir ortamda okuyuyn ve baska hic bir seyle ilgilenmeyin
Tamda Yeni kız arkadaşımla yolda yürürken karsıma cıkan kendini bişi sanan bir tip gelip bana laf atmaya baslar ben takmam yürürüm devam eder ben yürürüm ama artık sabrım yetmez üstüne dogru kosmaya baslar ve direk bogazına yapısırım ondan sonra bayılanan kadar sıkarım bayılınca önce onu ve sevgilimi yanıma alıp evimin bodrumuna götürürüm yanıma 10-15 kova arasında Kaya tuzu binlerce Kefal kancası 1 neşter bir cekic ve 1 vail odlusu buzlu su alırım ısıkları acarım kız arkadasımı basköse otutrttuktan sonra tipi duvarımda bulunan palangalra gererim ilk önce bagırmasın diye bogas kısmına nesterle bir kere wurduktan sonra kol kasları hizasında yumusak sekilde kesmeye baslar ve adam uyanana kadar buna devam ederim uyandıktan sonra göğüs bölgesinin kızarana kadar wurmaya baslarım kızarırı 1 2 saat bekledikten sonra mos mor olur mor mi zaten mor bir derinin altını hep merak etmişimdir oralarada sert kesikler acar ve içine bakarım bunarı yaparken adamım uyansın diye soguk su daha fazla acı ceksin diyede her kesiğin üstünü kaya tuzu ile kaplarım o acı ile yakınırken benden seytanice kahkahalar yükselir morlularıda gördükten sonra bütün gövdesini dogramaya baslarım bacak kısmına dokunamam ve bütün kesiklerden onu tasıya bilecek kadar kancayı vicudubna gecirdikten sonra tavana asarım bu sırada vicut gergin ancak bacaklar asyay dogru olacaktır tam o anda bacaktaki tendonlara birer cizik atarım ve üstünü kaya tuzu ile kapladıktan sonra atıslarını büyük b izevkle izlerim sevgilime döner ve derimki " hayatım senini için hazırladıgım gösteriyi beyendnmi?" ama o bu sırada bunları duyamaz cünkü coktan bayılmıstı o cok narindi benim sevgilim olmıyacak kadar ona eziyet edemezdim adam orta can cekisirken zarif ve narin olan sevgilimin bogazını tek hamlede kser ve sonrada kaburga kemiklerini tek tek kopartırdım bir kenara kaldırırdım adamımın bacakları artık atmayı kesince onlarıda asardım adamın tam altına cam krıkları ve kaburgala kemiklerindne olusan bir ytak yapardım bu yatakta kaburga kemikleri kırılanan kadar yasıyacaktı sonra camlara deyip ölecekti kaburgalarla adamımın arasında yaklasıkm 1 metre war we bütün kancaları keserim adamım oldugu gibi kaburgaların üstüne ama unttugum bişi war ben kaburgaları sabitlemedim kaburgalar admımın bir tarafından girip dier tarafından cıktı ama agırlıgı kaldıramadıgı için acılamya basladı ve tam bu sırada adamım camların üstüne düşerek öldü
basta güzel bir gün olan bugugn su anda Zevkli bir Gün oldu
Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir.
5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü
sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, şikayetlerinizi ve görüşlerinizi " İletişim " kısmından bize gönderirseniz, gerekli işlemler yapılacaktır.