06-11-2008, 14:05 | #1 |
Kremalı Et
Malzemeler
500 gr. dana şinitzel 1 bardak doğranmış mantar 1 adet soğan 2 yemek kaşığı margarin 1 yemek kaşığı un 8 yemek kaşığı krema Tuz Karabiber Yemeğin Tarifi Şinitzelleri parmak şeklinde doğrayın. Mantarları ince ince, soğanı da zar gibi kesin. Hepsini margarinle birlikte tencreye koyun. Etler ve mantarlar suyunu bırakıp çekince, 5 dakika kavurun. Unu içine atıp, 2 dakika karıştırın. Tuzunu, karabiberini ilave edin. Kremasını ekleyin. Üzerine bir miktar su koyarak, koyuca pişirin. Bol maydanozla üzerini süsleyin. İnce kıyılmış patates tavayla birlikte servis yapabilirsiniz. |
|
|
|
06-12-2008, 18:30 | #2 |
kremalı etde mi oluyomus
|
|
06-13-2008, 13:13 | #3 |
oluomş baksana tarf verdm
|
|
06-13-2008, 14:37 | #4 |
kendin yapabiliynmu..
|
|
06-13-2008, 14:38 | #5 |
yoo
|
|
06-13-2008, 14:39 | #6 |
ozaman ögren
|
|
06-13-2008, 14:42 | #7 |
bn mi asl sen öğren
|
|
06-13-2008, 14:43 | #8 |
sen yaparsın biz yeriz
|
|
06-13-2008, 14:45 | #9 |
snradn bzi nie zehrledn demezsn yapym ye
|
|
06-13-2008, 14:45 | #10 |
ozaman kalsın sen ye
|
|
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|