|
Liseler ve Üniversiteler Lise ve üniversite ilgili her paylaşım burada. |
Seçenekler | Stil |
11-23-2007, 23:23 | #1 |
Yakın Doğu Üniversitesi
Çağdaş bir kampüs alanı içerisinde planlanmış olan Yakın Doğu Üniversitesi, bütün fakülteleri, yüksekokulları, labaratuvarları, atölyeleri, bilgisayar merkezleri, kültür merkezleri, kütüphaneleri, yurtları, olimpik kapalı yüzme havuzu ve diğer sosyal ve sportif tesisleri bir bütün olarak gelişmektedir. Tüm akademik ve idari birimleriyle Yakın Doğu Üniversitesi’nin tek amacı, 8 Fakülte ve 3 Yüksekokuldaki seçkin öğrencilerine en iyi eğitim ve öğretim ortamı sağlamak yanında, onları kendine güvenen, sorumluluğunu herşeyin üzerinde tutan, akılcı, yaratıcı, araştırmacı ve özgür düşünceye sahip Atatürk ilke ve devrimlerini özümsemiş bireyler olarak yetiştirmektir. Yakın Doğu Üniversitesi kuruluşundan bu yana geçen ve bir kurumun tarihi bakımından son derece kısa sayılan bir zaman dilimi içerisinde olağanüstü bir hızla gelişmiş ve Kıbrıs’ın bir eğitim ve kültür merkezi olma hedifine, süratle yaklaşmaktadır. Okulumuzda ortadoğunun en büyük kütüphanelerinden biri 2005-2006 yılında hizmete girmiştir.Ayrıca okulumuzda Olimpik yüzme havuzu,Tam teşeküllü Fitness center ve Öğrenci hastaneside bulunmaktadır. Mühendislik Fakültesi Bilgisayar Mühendisliği Bölümü Elektrik - Elektronik Mühendisliği Bölümü Makina Mühendisliği Bölümü İnşaat Mühendisliği Bölümü İktisadi İdari Bilimler Fakültesi İşletme Bölümü Ekonomi Bölümü Uluslararası İlişkiler Bölümü Bilgisayar-Enformatik Bölümü Bankacılık ve Finans Bölümü Avrupa Birliği İlişkileri Mimarlık Fakültesi Mimarlık Fakültesi İç Mimarlık Fen Edebiyat Fakültesi Türk Dili ve Edebiyatı Bölümü İngiliz Dili ve Edebiyatı Bölümü İngilizce Öğretmenliği Bölümü Psikoloji Bölümü Denizcilik Fakültesi Güverte Bölümü Gemi Makineleri İşletme Bölümü Deniz İşletmeciliği ve Yönetimi Bölümü Hukuk Fakültesi Hukuk Fakültesi İletişim Fakültesi Halkla İlişkiler ve Tanıtım Bölümü Radyo, Televizyon ve Sinema Bölümü Gazetecilik Bölümü Sahne Sanatları Fakültesi Dramatik Yazarlık Oyunculuk Turizm ve Otelcilik Yüksekokulu Turizm ve Otel İşlemeciliği Bölümü Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu Antrenörlük Eğitimi Beden Eğitimi ve Spor Öğretmenliği Spor Yöneticiliği Yüksek Lisans Programları Eğitim Bilimleri Enstitüsü Atatürk Eğitim Fakültesi İngilizce Hazırlık Okulu İngilizce Hazırlık Okulu Araştırma Merkezleri YDÜ Atatürk İlkeleri ve İnkılap Tarihi Araştırma Merkezi YAKIN DOĞU ÜNİVERSİTESİ Lefkoşa, Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti, [email protected], +90 392 223 6464 |
|
|
|
Konuyu Toplam 2 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 2 Misafir) | |
|
|